Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Godisnji horoskop
libi
Moderator
********


Avatar


Poruke: 3249
Registrovan/a: 23-2-2007
Lokacija: nezavidna...
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...

IP: 77.46.250.*

smile.gif napisana 11-1-2009 u 18:02 Citiraj i odgovori
Godisnji horoskopOvan
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu ostvarenost kroz različite oblasti privatnog, porodičnog i poslovnog života. Ovo je period koji Vam donosi obilje dobrih mogućnosti i od Vaše procene pri donošenju odluka o najboljem izboru, zalaganja i istrajavanja kroz planove koje ste sebi postavili zavise i krajnji ishodi. Postoji jedna sjajna pouka koja glasi: »menjati se, a ostati isti«, poželjno je da shvatite njen pravi smisao kako biste učinili mnogo na sebi i pri tome ostvarili što više od mogućnosti koje će Vas pratiti. Glavni akcenat je na tome da sebe što više podstičete, prilgođavate, menjate u različitim pravcima koji donose unutrašnji sklad sa svim ostvarenim ciljevima. Snaga samopouzdanja u najvećoj meri zavisi od Vaše usklađenosti sa planovima i aktivnostima oko kojih ćete biti angažovani. Na sreću planetarni aspekti Vam pomažu da pronađete »sjajnu formulu« ili »dobitnu kombinaciju«, pod uslovom da imate i dobar plan.

Ljubav:
Za Vas postoji obilje novih događaja i ovo je godina, koja predstavnicima Vašeg znaka donosi važne promene i ostvarnost kao »čarobnu sreću«. Osetićete različite blagodeti u svom privatnom, ljubavnom, intimnom ili porodičnom životu. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine, umećete da prepoznate dobru priliku u kojoj ćete uživati u skladu sa svim potrebama koje imate. Naročito je važan period od 03. februara, pa sve do 07. juna, kada će Venera boraviti u Vašem sazvežđu i imaće najbolji uticaj na Vašu »ljubavnu sreću« ili da ostvarite sve ono do čega Vam je stalo u ljubavnom i porodičnom životu. Najlepše zadovoljstvo, ljubavni procvat i sreću uz sve one koje volite imaćete priliku da osetite i tokom jula, septembra, oktobra i decembra meseca. Pred Vama je veoma povoljan period za različite vidove investiranja, što se odnosi i na mogućnosti u vezi sa porodicom, imovinom i nekretninama. Zaista, velika sreća je u potpunosti na Vašoj strani.

Posao i finansije:
Početkom godine pokazaćete dobru volju za nekim alternativnim poslovima i potrudićete se da uspostavite nova pravila u dogovoru sa saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti premenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. Iznenadne promene ili dobar sled okolnosti ići će Vam u prilog, tako da Vas očekuju različiti izvori dobitaka, napredovanje u karijeri i poboljšanje statusa. Moguće su i odredjene diplome, titule, sertifikati. Očekuje Vas značajniji poslovni uspon, naročito u peridu od aprila, juna, oktobra i decembra meseca. Dobra poslovna strategija koju treba da primenjujete tokom cele godine, je i zlatno pravilo: »sve u svoje pravo vreme«. Ukoliko se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima, sportom ili trgovinom predstoji Vam uspeh, veća satisfakcija ili nagrade u drugoj polovini godine.

Zdravlje:
Poželjno je da se pravilno zaštitite od različitih virusa, infekcija i prehlada. Generalno osetljiviji period Vas očekuje tokom januara, od 27. aprila do 29. maja, kao i u periodu tokom septembra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno utiču na Vašu psiho-fizičku ravnotežu, budite pažljiviji u saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.

Sugestija:
Prisustvo Jupitera u Vašem jedanaestom polju, donosi sreću u ostvarenim planovima i partnerskim odnosima. Neptun i Uran Vam daju mudrost, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. U periodu od 11. februara i tokom aprila, očekuje Vas period poslovnog ili javnog uspeha i ličnog zadovoljstva. Sve što je lepo postaje još lepše, kada se razmenjuje i uvećava sa onima koje volite.

Bik
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu naizmenično smenjivanje različitih izazova kao dobrih prilika i spremnost da ih prepoznate ili da se oko njih pravilno angažujete. Umeće je da pravilno dozirate svoje želje i mogućnosti, kao i da balansirate između poslovnih i privatnih situacija u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima koji Vas prate. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna je postupnosti i podrška okoline. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa edukacijom, naukom, izdavaštvom, umetnošću, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost i povezanost sa dragim osobama.

Ljubav:
U odnosu sa ljubavnim partnerom pokažite više sluha nego obično za emotivnim razumevanjem i zbližavanjem, kako biste pravilno rešili neke zajedničke dileme. Emotivna podška je uvek potrebna i uzajamna, ona utiče na kompletno raspoloženje ne samo u ljubavnom odnosu već i na osnovna dešavanja u porodici. Ukoliko ste slobodni onda dogadjaji iz Vašeg ljubavnog života ne treba da zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično. Potrudite se da postavite jasniju granicu izmedju svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što to želite. Nakon emotivnih dilema i situacija koje donose osećaj nesigurnosti očekuju Vas prijatni dogadjaji, zadovoljstvo i ostvarenost u ljubavnom i porodičnom životu, naročito u periodu od 06. juna do 06. jula. Priuštite sebi mnogo lepih trenutaka i uživajte u svemu što utiče na zajedničku sreću u periodu tokom avgusta, spetembra, oktobra i novembra meseca.

Posao i finansije:
Potrebne su Vam pouzdane informacije kako biste imali realnu sliku svih aktuelnih dešavanja, koja utiču na poslovnu klimu i dogovore sa saradnicima. U nekim iznenadnim ili neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, važno je da delujete vrlo trezveno i odlučno. Biće Vam jasno da su mnoge prednosti na Vašoj strani i zato strpljivo sačekajte na svoju šansu ili na optimalne uslove, naročito u periodu od marta, maja i septembra meseca. Ponekad postoje poslovne dileme koje će zahtevati fazu kreativne inkubacije, pre nego što se iskristališe dobra odluka i pozitivno rešenje. Budite pažljiviji tokom februara, aprila i juna meseca. Pokazaće se da su Vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja donosi značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju na koju će se mnogi ugledati. Naredna godina je povoljan period za investiranjem kroz poslove u domenu privatnog sektora, sa nekretninama ili za uvećanjem imoviskih vrednosti.

Zdravlje:
Zbog napornih obaveza i dinamičnog načina života moguće su prolazne glavobolje, povremeno pad imuniteta, hronične tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 25. februara, zatim od 02. do 30. juna, kao i početkom septembra i sredinom decembra meseca.

Sugestija:
Prisustvo Jupitera u Vašem desetom polju deluje kao dobar podsticaj za ličnim preispitivanjem i definisanjem prioriteta u različitim oblastima. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnoj zajednici.

Blizanci
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu nove izuzetno uspešne i srećne dogadjaje u Vašem profesionalnom, privatnom, ljubavnom ili porodičnom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku ostvarenosti ili »zlatni vrhunac«, kroz sve važne ciljeve i prioritete koje ste sebi postavili. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomažu da se u potpunosti ostvarite i da osetite svu sreću koja postoji zbog Vas. Ponekad je moguće ispuniti sve planove i važno je da imate svest o tome, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Vaša unutrašnja snaga jeste i Vaš najjači pokretač, te sve svoje planove možete da ipunite pre ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos sa porodicom i sa bliskom osobom. Razni zlatni plodovi, značajni rezultati ili velika sreća koja Vam predstoji u suštini predstavljaju epilog svih prethodih faza kroz koje ćete prolaziti.

Ljubav:
U ljubavnom životu Vam predstoje pozitivne promene i sjajna ostvarenja. Sve zavisi od Vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete ili hoćete. Na sreću, Vi umete brzo da se orijentišete prema nekim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Vama ne manjkaju dobre ideje bez obzira u kojoj emotivnoj fazi da se nalazite. Ukoliko ste slobodni predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Očekuju Vas prijatna ljubavna dešavanja u periodu od februara do jula meseca. Pratiće Vas i aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje porodice, naročito tokom jula, septembra i oktobra meseca. Nema razloga da sebi uskraćujete različita iskustva i zadovoljstva koja će ulepšati Vaš ljubavni život, naročito kada imate svest da delujete vrlo inspirativno na svoju okolinu.

Posao i finansije:
Početkom godine bićete prisutni u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da odgovorite na dobru priliku. Delujete samouvereno i veoma efikasno uspevate da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od februara meseca. Bićete podstaknuti nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlačiće Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili širem društvenom prestižu. Vaše ideje će se uklapati u zajedničke interese, tako da će Vam saradnici sa poverenjem prepuštati »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, juna i oktobra meseca. Na Vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan »utisak« koji ćete ostavljati u širim krugovima. Mudro prihvatite sve što može da doprinese trenutnom uspehu, jer pravilno doziranje i izvesnog stepena rizika predstavlja dobar način da zadžite svoju privilegovanu poziciju u odnosu na neke saradnike.

Zdravlje:
Ukoliko ste zapostavili brigu o zdravom načinu života osetićete povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost. Važno je da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane, koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 14. februara do 17. marta, zatim tokom juna meseca, kao i sredinom septembra i početkom decembra meseca.

Sugestija:
Prisustvo Neptuna u devetom polju deluje podsticajno, proširuje Vaše saznajne vidike i ambicije. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi niz srećnih okolnosti i mogućnost promene. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogaćuje Vašu ličnost i deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter Vam donosi različite povlastice i dobre prilike u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
libi
Moderator
********


Avatar


Poruke: 3249
Registrovan/a: 23-2-2007
Lokacija: nezavidna...
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...

IP: 79.101.169.*

[*] napisana 11-1-2009 u 18:10 Citiraj i odgovori


Rak
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu značajnije promene u svim životnim oblastima, ali u određenim etapama. Na sreću Vašoj prirodi i temperamentu pogoduje postepeno prilagođavanje, čak i kada je reč o ličnoj sreći, poslovnom i statusnom usponu. Prednost koju Vam donose planetarni aspekti za naredni period, su različite izuzetno dobre mogućnosti ili splet srećnih okolnosti koje utiču na »sjajan ishod« ili na »dobitnu kombinaciju«. Faktor sreće ima presudnu ulogu i to ćete osetiti u mnogim situacijama, kada se iznenada budu »otvorila neka zlatna vrata« koja vode ka uspehu i sreći. Aspekti su zaista povoljni za različite vidove investiranja u »najveće lične vrednosti«, a zatim kroz novčane transakcije, kao i imovinske ili kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja određenih osoba. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i Vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju.

Ljubav:
Inspirisani ste na neka nova razmišljanja i stalo Vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa svim dragim osobama. Postoje različite situacije koje deluju vrlo podsticajno na boju Vašeg raspoloženja i na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Slobodno možete da uživate sa mnogim izlivima nežnosti u odnosu sa bliskom osobom i svima koji su Vam dragi. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neke zanimljive situacije koje će delovati vrlo izazovno, na Vama je da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Možda ne možete uvek da ostvarite baš sve što priželjkujete, ali Vi umete da preponate dobar ljubavni ritam i to će Vas ispuniti novim zanosom. Očekuju Vas ljubavna sreća, zadovoljstvo i momenti radosti u periodu tokom februara, marta i maja meseca. Posebno lepa dešavanja u ljubavnom i porodičnom životu će Vas pratiti od 01. do 28. avgusta, zatim krajem septembra, tokom novembra i krajem decembra meseca. Uživajte u svom svetu sreće.

Posao i finansije:
Očekujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni i spremni ste na dodatno angažovanje. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, predstavlja dobru formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu tokom ove i nekih narednih godina. U prilog Vam idu mnoge važne situacije koje potvrdjuju Vaša očekivanja ili ulogu koju i njima možete da ostvarite, zatim i podršaka koju dobijate od nekih vrlo uticajnih saradnika. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili maksimum, naročito u periodu od februara, marta, maja, septembra i novembra meseca. Svakako jedan od značajnih faktora motivacije i uspeha je saznanje, da se Vaši poslovni planovi uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, ekonomiju i političke angažmane. Poželjno je da tokom vremena unapređujete svoje kriterijume i standarde.

Zdravlje:
Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju negativan uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od kraja aprila, zatim od 05. do 21. septembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Važno je da postavite pravilna merila vrednosti i da sačuvate samopouzdanje. Nalazite se u prilici ste da u odreeđenim fazama ostvarite svoje veličanstvene snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, naročito u periodu od kraja februara i od 27. marta. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje "najdragocenije bogatstvo"

Lav
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu promene kroz značajan uspon na poslovnoj i statusnoj lestvici, kao i potrebu da se posvetite nekim novim ciljevima koji će šire ili kompletno unaprediti Vaš životni status. Velika privilegija Vašeg znaka u odnosu na ostala sazvežđa za naredni period se ogleda u planetarnoj protežiranosti, koja Vam pomaže da ostvarite mnoge »zlatne plodove« ili vrhunac kroz važne ciljeve koje ste sebi postavili. Mnoge prednosti su na Vašoj strani, ali to ne znači da put do vrha lak i jednostavan. Svaku situaciju pokušajte da analizirate sa različitih strana i potencirajte rešenje koje Vam donosi najbolji epilog ili rezultate. Takodje, nemojte zaboraviti da Vaš uspeh ili upon koliko god da je značajan treba da se oslanja na podršku bliskih osoba i da će se Vaša sreća uvećati samo onda kada je budete delili sa svima koje volite. Jednostavno, bićete »veliki« onoliko koliko sebe budete delili sa drugima.

Ljubav:
Nova dinamika događaja početkom godine podističe Vas na aktivnu ulogu. Uživajte u različitim situacijama koje će Vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, kako biste sačuvali jaku volju i želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega Vam je stalo. Poznato je da Vi pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da Vas dodatno motivišu. Radost srca je impuls koji Vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Ukoliko ste slobodni, na sreću neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu. Očekuje Vas veliko zadovoljstvo i ljubavna sreća u periodu od februara do jula meseca, zatim ponovo tokom avgusta i početkom septembra meseca. Zablistaćete u novom sjaju u periodu od oktobra meseca i krajem godine. Mnoge Vaše najveće želje u ljubavnom i porodičnom životu sada mogu da se ostvare na najleši mogući način.

Posao i finansije:
Početkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni dodatno će Vas motivisati na potrebu za većim dokazivanjem pred saradnicima. Umete da delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve, zato nemojte propusititi dobru piliku koju ćete imati od 17. januara i tokom februara meseca. Ako se bavite poslovima koji su povezani sa edukacijom, investiranjem, trgovinom, sportom, inostranstvom nalazićete se u povlašćenom položaju od aprila i maja meseca. Možete napredovati u nekim započetim poslovima naročito u drugoj polovini godine. Novi oblici udruživanja ili angaživanje na novim poslovima donose veći uspeh od septembra meseca. Važno je da racionalnije koristite svoju energiju i vreme. Ukoliko se planski držite poznatih pravila i izgebavate nepotrebne rizike Vaš napor će biti krunisan dobrom satisfakcijom ili napredovanjem na statusnoj lestvici krajem godine.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihičku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. februara do 09. marta, zatim tokom juna i novembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Pozitivni aspekti Neptuna i uticaj Jupitera u sedmom polju, u dužem vremenskom periodu deluju podsticajno, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ostvarivanje predstavljaju Vašu osnovu orijetnaciju.

Devica
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu period kvalitetnih promena i novih mogućnosti, koje će posebno pozitivno uticati na nivo Vašeg duhovnog, saznajnog i ličnog napredovanja. Postoji sled dobrih okolnosti koje će Vas dodatno motivisati da preuzmete veću odgovornost i da sebi postavite nove kriterijume vrednosti. U određenim etapama prolazićete i kroz neka iskušenja, ali sve je to put ka ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili. Ovo je period koji pripadnicima Vašeg znaka donosi sjajnu priliku za napredovanjem u oblasti edukacije, usvajanjem novog znanja i iskustva imaće pozitivan efekat u više pravaca. Poželjno je da se opredelite za usavršavanje i da sebi postavite dugoročnije planove, jer sve ono što ostvarite kao značajniji uspeh u narednom periodu imaćete priliku da investirate i kasnije u nekom budućem vremenu. Faktor vremena Vam ide u prilog u različitim oblastima života.

Ljubav:
U ljubavnom životu situacija se poboljšava u odnosu na prethodni period. Potreban Vam je osećaj bliskosti, pripadonosti i emotivne podrške, čak i onda kada delujete samouvereno i sigurno. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa predrasudama o zajedničkoj sreći. Očekuje Vas velika radost i ljubavna sreća u periodu od 17. februara, tokom marta, maja i juna meseca. Vaša intima je dragocena i sve ono što uspevate da ostvarite u partnerskom odnosu najviše će uticati na kompletnu viziju koju imate za naredni period. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ali, ako ste slobodni ili se nalazite u neformalnoj vezi nemojte žuriti sa donošenjem ozbiljnije odluke o zajedničkom životu, jer imaćete sjajnu priliku. Uživajte u ljubavnoj i zajedničkoj sreći i tokom avgusta, septembra i novembra meseca.

Posao i finansije:
Iznenadne promene ili novi dogadjaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaš svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru umećete da delujete vrlo promišljeno i u kritičnom trenutku nećete odustajati lako od zacrtanih ciljeva. Postavili ste sebi jasne kriterijume i pokušavate da osmislite neke strateške planove koji bi se zasnivali na proverenim informacijama. Uspešni rezultati Vas očekuju tokom februara i početkom marta meseca. Stalo Vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od maja i juna meseca vešto ćete uspevati da pronadjete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi Vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni naročito, za period od septembra i novembra meseca.

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. marta do 21. aprila, zatim u drugoj polovini jula, kao i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Uživajte u lepoti promena i novih mogućnosti koje su pred Vama. Put do velikog uspeha i lične sreće nije lak, ali Vi se nalazite na korak do svojih ciljeva. Prisustvo Plutona u Vašem petom i Urana u sedmom polju, proširuje Vaš duh i saznajne vidike, unosi kreativnu energiju i podstiče stvaralački impuls. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazove i prepustite se lepoti zajedničkog života.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
libi
Moderator
********


Avatar


Poruke: 3249
Registrovan/a: 23-2-2007
Lokacija: nezavidna...
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...

IP: 79.101.169.*

[*] napisana 11-1-2009 u 18:16 Citiraj i odgovori


Vaga
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu obilje pozitivnih dogadjaja kroz polje kreativnog i ličnog izražaja, komunikacija, javnih nastupa, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Vaša okolina ima izuzetno važno i pozitivno značenje u mnogim situacijama, dobijaćete podršku, podsticaj ili odredjene olakšice. Princip Vašeg uspeha predstavljaju zajedničke relacije ostvarene kroz partnerstvo, udruživanje ili saradnju. Mudrost je u povezivanju poslovnih i provatnih interesa, kao dobar model uspeha i sreće za duži vremenski period. Obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja, važna je razmena informacija, podstičite nove kontakte ili veze koji će Vam omogućiti raznovrsna iskustva, širi društveni i poslovni uticaj. Pokazaće se da je faktor sudbinske sreće u mnogim okolnostima na Vašoj strani, a mnogi predstavnici ovog znaka imaće neki »veliki dobitak« koji će ostaviti značajniji trag na Vaš život.

Ljubav:
U ljubavnom životu bićete u prilici da se ostvarite kroz neke nove kontakte i veze. Prijaće Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji sa kojima obogaćujete svoje životno iskustvo i zadovoljstvo. Ukoliko ste mladi ili slobodnog statusa, sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju nesvakidašnje i kao neobična ljubavna priča. Očekuju Vas radosni dogadjaji i neki čarobni susreti u periodu od 03. februara do 07. juna. Vaša prednost je što umete da privučete pažnju i da animirate drugu stranu, možda brže gubite interesovanje u odnosu na partnera nakon sjajne ljubavne uvertire. Dobro je da ćete skoro uvek imati mogućnost šireg izbora i da ćete u tome zaista umeti da uživate. Uživajte u svemu što deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i prepustite se svojoj ljubavnoj inspiraciji u periodu od jula, septembra, oktobra, kao i krajem novembra i tokom decembra meseca. Ovo je povoljan period i za bračnu ili porodičnu sreću koju ćete dugo pametiti.

Posao i finansije:
Postoji niz dobrih okolnosti koji Vas prati tako da svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od kraja januara i početkom februara meseca. Novi uspeh donosi i veću svest o odredjenim privilegijama sa kojima raspolažete, kao i osećaj samopuzdanja. Mudro je da neprekidno radite na pomeranju dosadašnjih standarda u izboru poslovnih tema, strategija ili u saradnji i iskustvu. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze već i za dalju perspektivu. Uspeh, satisfakcija i važni rezultati pratiće Vas i u periodu tokom aprila, maja i juna meseca, zatim naročito u nekom novom ciklusu od oktobra do kraja godine. Napredovanje Vas očekuje posebno u poslovima koji se odnose na trgovinu, medije, izdavaštvo, turizam, nauku i obrazovanje, gradjevinarstvo ili političko angažovanje.

Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. januara do 11. februara, zatim tokom maja, od 27. avgusta od 14. septembra, kao i od 23. oktobra do 09. novembra.

Sugestija:
Položaj Jupitera i Neptuna u petom polju, uz prisustvo Urana u šestom polju, unosi dodatnu dinamiku u Vaš poslovni, ljubavni, partnerski ili lični zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove. Moguće su najzanimljivije kombinacije i preplitanje poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva na neke posebne i nezaboravne načine.

Skorpija
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu sjajne aspekte na polju ličnih mogućnosti i potrebe za prevazilaženjem dosadašnjih standarda, koje ste sebi postavili u privatnom i poslovnom životu. U različitim fazama uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije i životne ciljeve uz prethodno istrajavanje kroz prilagođavanje na nove mogućnosti. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz udruživanja i povezivaja različitih profila mogućnosti, ka zajedničkom cilju. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u nekoj početnoj fazi planova, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Mudro je da odredite i buduće smernice za dugoročniju perspektivu. Isplatiće Vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću ili »blagodeti« podelite sa bliskim osobama.

Ljubav:
Neke početne dileme ili previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro značenje za dalju perspektivu. Kad god se Vaša osećanja i razum nalaze u blagom raskoraku, moguće su i pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Ali, to je samo prolazna faza jer jasno Vam je da sve možete da uskladite na pravi način i uz iskrenu naklonost bliskih osoba. Očekuju Vas prijatni događaji i ljubavna sreća u periodu od 14. februara do 10. marta, zatim od 11. aprila od 02. maja. Za Vas uvek kada postoji radost i sreća, onda Vašoj sreći i nema kraja. Uživaćete u svim ljubavnim čarima u periodu tokom jula i avgusta meseca. Ukoliko ste slobodni pratiće Vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske Vašem srcu. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa ovo je povoljan period za zajednicu i porodicu.

Posao i finansije:
Pažljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni i imate svest o tome da se mnoge okolnosti menjaju u prilog Vašim interesnim planovima. U periodu od kraja januara i od marta meseca očekuju Vas i neke dodatne povlastice, mogućnosti za širu socijalizaciju i veće društvene uticaje. Postoji više dobrih formula koje treba primenjivati u odredjenom periodu, naročito kroz saradnju i partnerstvo podstičite svoja lična interesovanja koja deluju prihvatljivo za okolinu. Mudrost je u pravilnom doziranju i prepoznavanju najboljih trenutaka za akciju. Okolnosti koje će Vas pratiti tokom maja, juna, septembra i novembra meseca, predstavljaju splet dobrih okolnosti koje donose sjajnu priliku da se ostvarite u više pravaca. Upotrebite sve svoje adute u zavisnosti od situacija u kojima se nalazite i u skladu sa ličnom procenom. U izvesnom smislu možete biti i spokojni, ako imate zdravu svest o tome da vreme kao faktor ide Vama u prilog.

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguća je povremeni pad imuniteta, nervna osetljivost ili prolazne glavobolje. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 11. marta do 10. aprila, zatim od 21. maja do 04. juna, kao i 07. do 23. septembra.

Sugestija:
Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima koji će Vam doneti veliku radost i značajniji uspeh. Jupiter – planeta »velike sreće«, boravi u Vašem četvrtom polju i donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih udruživana, zajednice i ljubavi od marta, maja i avgusta meseca. Čuda su moguća, važno je da sačuvate sve vrednosti koje imate, veru i samopouzdanje.

Strelac
VEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu značajniji uspeh i važno napredovanje na poslovnoj i društvenoj lestvici. Očekuju Vas »zlatni plodovi« i odjek koji ćete ostvariti u različitim društvenim relacijama. Planetarni aspekti najavljuju mnoge okolnosti koje su na Vašoj strani, a postepeno ćete dobijati bolje uslove za širu afirmaciju i nagradjivanje. Zapamtite dobro, svi oblaci se brzo razmaknu i prave vrednosti uvek opstaju. U narednom periodu pratiće Vas i dobre prilike za različitim kontaktima, edukacijom, proširivanjem saznajnih vidika i sposobnosti. Mudro je da najviše »investirate« u sebe, ali i u neke spoljašenje ili materijalne aspekte koji će Vam biti značajni za duži vremenski period. Snagom volje i jasnom spoznajom o izboru ciljeva koje ste sebi postavili možete da učinite mnogo više, nego što ste do sada pretpostavljali. Važno je i da imate svest o tome, da je »faktor sudbisnke sreće« na Vašoj strani.

Ljubav:
Početkom godine su moguće neke ljubavne dileme, ali Vi ćete ih rešavati na pravi način. Svakako i faktor vremena za Vas ima povoljno značenje, iksristalisaćete svoja osećanja i ujedno ćete sebi i svom partneru dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Ukoliko ste slobodni više će Vam pogodovati varijatna da sami pravite izbor, nego da odgovarate na nečije ljubavne signale ili poruke. Prijatni događaji, ljubavna romansa ili novo zadovoljstvo u zajedničkom životu Vas očekuje od 03. februara do 07. juna, zatim tokom jula, septembra i oktobra meseca. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina tokom decembra meseca predstoji Vam ljubavni sklad i velika sreća, ali najveće zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu romansu. Uživajte u svemu što donosi radist srca i može značajno da obeleži Vaš ljubavni i porodični život. Imaćete priliku da osetite mnoge nezaboravne čari, jer život je uvek »najlepše čudo« koje postoji.

Posao i finansije:
Vama odgovara aktivna uloga u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni i već početkom godine umećete pravilno da nametnete većinu svojih ciljeva. U periodu od februara i aprila meseca, poželjno je da često preuzimate inicijativu kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Vaša blic inteligencija i uobičajena poslovna strategija će Vam pomoći da tačno procenite povoljnu situaciju i trenutak za akciju, naročito kada verujete u svoje znanje ili sposobnosti koje posedujete. Izbegavajte veće poslovne izazove ili potencijalni rizik tokom maja i avgusta meseca. Važno je da pravilno upotrebite svoje znanje i praktično iskustvo i da kreirate neke dugoročnije planove. Ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit, naročito u periodu od juna, i do septembra meseca do kraja godine.

Zdravlje:
Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju, jer usled preteranog zamora Vaš organizam postaje podložan na različita infektivna ili virusna oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su češće nervoze i stomačne tegobe ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 18. marta do 11. aprila, zatim u drugoj polovini jula, od 11. do 23. septembra, kao i od 07. do 18. do decembra.

Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i na nove ambicije, odnosno novo saznanje uz proverene principe donosi najveći uspeh. Važno je dobro objediniti poznato iskustvo u duhu novog saznanja, sačuvati mudrost kroz istraživanje i ostvarivanje. Jupiter – »planeta velike sreće«, pomaže ličnu ostvarenost, poslovni uspon i značajno napredovanje na svim životnim poljima. Sve što je dobro – može biti još bolje, ako to zaista želite.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
libi
Moderator
********


Avatar


Poruke: 3249
Registrovan/a: 23-2-2007
Lokacija: nezavidna...
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...

IP: 79.101.169.*

[*] napisana 11-1-2009 u 18:25 Citiraj i odgovori


Jarac
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu nove dogadjaje koji donose mnoge rezultate i zahtevaju dokazivanje kroz prioritete koje ste sebi postavili. Dobar splet okolnosti i različite situacije Vašu pažnju najviše će umeravati, ka ličnom usavršavanju i prestižu u svim životnim poljima. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je uvek moguće, kao odraz mudrosti i posebno kroz unutrašnji proces učenja i podsticanja volje. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoje iskustvo, saznanja, uspeh i društveni položaj. Podršaka okoline nije dovoljna da biste ostvarili sve svoje ciljeve, ali važno je da u sebi objedinite sve pozitivne uticaje kako biste prevazišli različite faktore ograničavanja. Važno je da imate svesto o tome, da je uvak ona najjača snaga u Vama i da imate priliku to da osetite kroz momente ostvarenosti na najbolji mogući način.

Ljubav:
Možda Vaš ljubavni odnos početkom godine nije preterano idiličan, ali to Vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da ostvarite svoje namere. Obratite pažnju na dešavanja koja će Vas prati u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu u periodu tokom marta, juna i septembra meseca, važno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme. Ukoliko ste mladi i slobodnog statusa, imponovaće Vam mnoge situacije koje donose osećaj radosti i ljubavnog zadovoljstva u periodu od aprila i jula meseca. U drugoj polovini godine možda neki kontakti koje ćete imati nisu u potpunosti ostvarenje Vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali to svakako treba proveriti i prihvatiti trenutke radosti i sreće u nizu novih događaja koji su pred Vama. Zadovoljstvo može biti i kratkog daha, a da je pri tome i veoma poželjno. Mudrost je znati da sve dolazi u svoje svoje vreme, a faktor vremena i ljubavne sreće je na Vašoj strani. Očekuje Vas novo zadovoljstvo i ljubavna sreća od novembra meseca i nadalje.

Posao i finansije:
Osećate dodatni impuls i spremnost da se angažujete u više poslovnih pravaca. Uz analitičku svest koju posedujete poželjno je da se edukujete kroz neke praktične situacije i da sebi ostvarite što bolju poslovnu ili društvenu poziciju. Uvek postoji mogućnost da se odredjene dileme rešavaju u hodu i to ne treba značajno da utiče na Vaš uspeh. Pozitivni rezultati i satisfakcija Vas očekuje u drugoj polovini januara, tokom februara i marta meseca. Važno je da aktivno učestvujete u različitim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike ili potencijalne rivale. U periodu od aprila i septembra meseca, novi dogadjaji će zahtevati neprekidno prilagodjavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasudjivanja. Umećete sjajno da se organizujete pod različitim okolnostima, te da uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobro rešenje koje pogoduje zajedničkim interesima.

Zdravlje:
Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češće glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 21. januara, zatim od 02. do 11. maja, u drugoj polovini jula meseca, kao i od 24. oktobra do 13. novembra.

Sugestija:
Aspekti sa Saturnom podstiču Vas na naporno zalaganje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi pozitivan uticaj i različite privilegije koje vode ka velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od marta, maja i jula meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a novo iskustvo doprinosi Vašem unutrašnjem bogatstvu i sreći u zajednici.

Vodolija
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu najavljuje veliki uspon i donosi obilje sjajnih događaja i različita iskušenja ili izazove, kao put do uspeha i lične afirmacije. Nalazićete se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti. Prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na Vaš status ili godine proširićete svoje životno iskustvo. Prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma dragocena. Predstoji Vam bitna podrška okoline i pozitivne promene kroz bolje uslove izražavanja, osetićete često »dodir sreće« i to je posebna privilegija koja će Vas pratiti u narednom periodu. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani i važno je da imate svest o tome, da je sve postaje moguće kada uz lično zalaganje postoji i sudbinska naklonost koja Vas prati. Uživajte u svemu što će uvaćati Vaš unutrašnji sjaj i sreću, koju ćete na najlepši način podeliti sa onima koje volite i preneti na svoju okolinu.

Ljubav:
Početkom godine pratiće Vas pozitivno raspoloženje i nema potrebe da krijete koliko Vas raduju Vas novi dogadjaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će Vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada možda nije bilo tipično. U periodu tokom januara i od 03. februara do 07. juna, važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Pred Vama je povoljan period od jula i septembra meseca za investiranje u porodicu i za uvećanjem imovinskih vrenosti. Ukoliko ste slobodni, imponovaće Vam komplimenti ili pažnja koju dobijate. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i neka prelepa iskustva. Za Vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tačka, uživajte u svom ljubavnom sjaju u periodu od oktobra meseca.

Posao i finansije:
Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi medju saradnicima koji će otežavati lak poslovni dogovor, ali Vi uvek imate neko alternativno ili »zlatno rešenje«. Zahvaljujući dobrim manirima koje posedujete i osećaju za diplomatiju Vi ćete uspevati da promenite neka ustaljena pravila. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara, marta i juna meseca. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje sportiste, zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Pre ili kasnije kompletna situacija će se polako okrenuti u potpunosti u Vašu korist i faktor vremena Vam ide u prilog. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete, naročito u periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine. Očekuju Vas zaista veliki rezultati i napredovanje na stusnoj lestvici.

Zdravlje:
Zbog dinamičnog načina života moguće su povremene glavobolje, učestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 07. februara do 03. marta, zatim u drugoj polovini juna, sredinom avgusta i početkom septembra meseca.

Sugestija:
Sreća je kada postoji široki izbor mogućnosti ili prilika da se ostvarite u ličnom i zajedničkom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera osetićete kroz ličnu i ljubavnu sreću, najlepša životna zadovoljstva, ostvarene investicije, materijalne, imovinske ili vrednosne aspekte. Sačuvajte veru u sebe, ali i u sve one koji su Vam dragi. Sve je zajedničko i uvek predstavlja odraz zajedničke sreće.

Ribe
ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće koja će ulapšati Vaš život u svim pravcima. Očekuje Vas prestiž u različitim oblastima kroz lično ostvarenje i širu profesionalnu ili društvenu afirmaciju. Planetarni aspekti Vas podstiču na preuzimanje aktivne uloge i rešavanje niza pitanja koji se odnose na Vašu dalju perspektivu. Ovo je »Vaše vreme« koje nikako ne treba propustiti, kao niz srećnih mogućnosti koje donose važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka koji Vam donosi privilegovani položaj i različite »plodove«. Na Vama je da usmeravate svu svoju kreativnu energiju ka prioritetima, ali dobar splet okolnosti učiniće da zablistate na različitim stranama. Ponekad sve izgleda moguće ili dostižno, naročito ako Vas prati faktor sreće uz lično samopouzdanje i ljubavnu podršku. Pokažite svoju nesebičnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svo svoje »bogatstvo«.

Ljubav:
Ljubav je osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće, a uz svest koju imate za Vas počinje i neko novo srećnije vreme u društvenim, ljubavnim ili porodičnim odnosima. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao posebno zadovoljstvo koje ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u Vama će neprekidno buditi nove ideje, inspiraciju i impuls koji Vas podstiče na veliku radost. Uživajte u ljubavnoj sreći nekim neobično lepim situacijam u periodu od marta, maja i jula meseca. Umećete da zablistate u punom sjaju uz dragu osobu, jer uvek kada imate dobar podsticaj možete da izrazite svoje misli i osećanja. U periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine ljubavna harmonija će pozitivno uticati na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Ljubavni sjaj i zadovoljstvo se uvek jasno vide na Vama, tada zračite nekom posebnom energijom, magičnim šarmom i delujete skoro nedodoljivo.

Posao i finansije:
Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu dogadjaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da iskonstruišete mogući scenario, što će Vam već krajem januara i u kontinuitetu fabruara i marta meseca donositi značajnu prednost ili privilegiju u odnosu na ostale saradnike. Važno je da pravilno prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada, uz prihvatanje novih ideja koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, umetnošću ili putovanjima očekuje Vas značajniji uspeh u drugoj polovini godine. Kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralačka energija, to donosi uspeh i poseban efekat, naročito u periodu od jula, tokom septembra i novembra meseca.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 19. aprila do 07. maja, zatim od 09. do 23. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom. Sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u ljubavnom životu.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević