Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek A.D.

Radio Majdanpek: 89.0 MHz FM / TV Majdanpek: 33. kanal UHF
ul. Nikole Tesle 2 - 4, 19250 Majdanpek, Srbija
tel. 030 581502, 581009, 582802, tel/fax 582128

Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se - Registruj se]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene  
Autor/ka: Naslov: Tri godine sajta RTM
sailor
(ex urednik)
Super Moderator

Registrovan/a: 23-1-2006
Korisnik nije na vezi

ISP: *.adsl-1.sezampro.yu

[*] napisana 9-12-2008 u 23:02 Citiraj i odgovori
Tri godine sajta RTM

''RTM – pokrenuli smo sajt

Radio televizija Majdanpek od danas je dostupna i putem interneta. Sve dnevne informacije, Dnevnik radio Majdanpeka, i ostali prateći sadržaji postavljeni su na sajt www.rtvmajdanpek.com. Posetioci našeg sajta od sada imaju priliku da putem interneta postavljaju pitanja, daju komentare i učestvuju u nedeljenim anketama.''

Ovo je vest koja se pojavila zajedno sa internet prezentacijom RTM 01.12.2005.
Napunili smo, dakle, tri godine. Ono sto je sigurno - to je da je ovo mesto najbolja i najpotpunija arhiva desavanja u opstini za taj period. I ne samo desavanja, vec i stavova, misljenja, anketa, komentara, fotografija svih vas koji zajedno sa nama ovde dolazite i cinite da cela ova prezentacija zivi.
Moje je misljenje da ovaj sajt spada u retke pozitivne vrednosti koje su obelezile nekoliko poslednjih godina u ovoj sredini.
Imao sam priliku da se licno uverim da su mnogi ljudi koji su prvi put u ovom periodu boravili u nasem gradu, prve informacije o njemu saznali bas na adresi www.rtvmajdanpek.com
Drago mi je sto sam (onoliko koliko sam mogao) pomogao Adminu (kome svakako pripadaju najvece zasluge koje on, to pouzdano znam, nece priznati) da pokrene ovu prezentaciju, za ciji su dalji zivot ipak najzasluzniji oni koji ga posecuju i cine ''zivim'', kao i oni koji ga ''hrane'' informacijama.
Drago mi je i zbog toga sto prezentacija i danas ne samo postoji tek tako, nego se i razvija i dobija nove sadrzaje.
A posebno mi je drago sto su njenim posredstvom obnovljena neka stara poznanstva, napravljena nova, kao i zato sto Majdanpecani imaju gde da kazu ono sto misle, a da to neko i procita.
O ovom sajtu postoje oprecna misljenja (sto je naravno nezaobilazno u ovom kraju sveta), ali i to je jako dobro, jer ako misljenja postoje, to znaci da i prica postoji.
Pa...
Sa malim zakasnjenjem...
Srecan rodjendan...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju. - Čapek
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
admin
Site Developer / Administrator

Korisnik nije na vezi

IP: 93.86.115.*

[*] napisana 10-12-2008 u 00:46 Citiraj i odgovori

Eh da... Kao sto sailor kaze, sajt postoji vec pune 3 godine, mada smo, optereceni nekim drugim stvarima, zaboravili da to pomenemo bas na sam datum. Doduse, setili smo se na vreme da bismo malo ranije obavili uplatu kojom smo produzili postojanje za jos godinu dana :).
Sajt je inace nastao inicijativom Zlatica, koji je u to vreme bio direktor RTM, a ja sam realizovao tehnicki deo. Na internet je postavljen 25.11.2005., prve vesti su ubacene 28.11.2005., a zvanicno je "pusten" u javnost 1.12.2005. Zlatic je, inace, ulozio mnogo truda i vremena u ovaj sajt i njegov sadrzaj, i doprineo da sajt bude tu gde jeste.
Zasluga sto sajt ipak ima vrednost je na posetiocima koji su ga oziveli. Tokom ove 3 godine bilo je dosta lepih, a i manje lepih stvari, tako da su nas neki posetioci, iz ovog ili onog razloga, na zalost, i napustili, ali to je normalno na svim sajtovima. Svi su uvek dobrodosli da se vrate kad pozele.
Vrednost sajta je, kao sto sailor kaze, sto predstavlja svojevrsnu arhivu i izvor informisanja ljudima sa svih krajeva sveta, a najlepse je to sto smo pomogli da se putem naseg sajta obnove neka stara i sklope nova poznanstva. Bilo je tu jos dosta ideja o dodavanju raznih sadrzaja i zanimljivih stvari na sajt, ali na zalost, vreme je uvek kratko, i uvek postoji nesto drugo sto se mora uraditi. Nadam se da ce u buducnosti biti vremena i mogucnosti da se sajt prosiri i ucini jos boljim.
Ja bih ovom prilikom, uz hvala sailoru na cestitkama, zeleo da se zahvalim njemu sto je sajt pokrenuo, i da se zahvalim svim ljudima koji su u ove 3 godine ucestvovali u radu, rastu, zivotu sajta, i dopunjavanju sadrzaja, posredno ili neposredno - kolegama iz RTM, moderatorima, ljudima koji su svojim novcem uplatili produzetak sajta u protekle 2 godine, posetiocima...
Pozdrav svima, i zelim nam da se jos dugo godina srecemo na ovom istom mestu...

Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
maraja.b
Forum Manijak

Registrovan/a: 23-6-2008
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: :)

IP: 77.46.214.*

[*] napisana 10-12-2008 u 00:57 Citiraj i odgovori

E pa u tom slucaju......SRECAN VAM RODJENDAN (sa izvesnim zakasnjenjem) :)
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Mama_tvoja
Forum Manijak

Registrovan/a: 6-2-2008
Korisnik nije na vezi

IP: 79.101.212.*

[*] napisana 10-12-2008 u 01:02 Citiraj i odgovori

http://i248.photobucket.com/albums/gg161/sandra3001/tuhrc6g8.gif

"Prijatelji mi ne trebaju da me grle,
već kada mi budu sudili,
da ne bace kamen na mene."
Sneza
Forum Manijak

Registrovan/a: 5-11-2007
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: U ritmu muzike

IP: 79.101.137.*

[*] napisana 10-12-2008 u 12:27 Citiraj i odgovori

Cestitam!
Da jos dugo, dugo trajete
Doktor
Forum Eksterminator

Registrovan/a: 18-5-2006
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Tako i tako

ISP: *.business.telecomitalia.it

[*] napisana 10-12-2008 u 13:18 Citiraj i odgovori

Srecan Rodjendan Sajtu !!!!!

http://www.danasoft.com/sig/docsergio.jpg
Jeca
Forum Eksterminator

Registrovan/a: 3-2-2006
Korisnik nije na vezi

ISP: *.il.comcast.net

[*] napisana 10-12-2008 u 17:30 Citiraj i odgovori

Srdacne cestitke svima koji osecaju i misle da su doprineli opstanku ovog sajta.
Zelim vam jos mnogo, mnogo rodjendana, druzenja i novih prijatelja.
Srdacan pozdrav i svima koji su sacinili da ovaj sajt bude jedna vredna uspomena u mome secanju - mesto sastajanja i druzenja...cestitke upucujem svima od glavnih i odgovornih do forumasa!
Moj virtuelni mali gradic je saziveo mnogo lepih uspomena...Podsetio na stara vredna prijateljstva ali i sacinio nova, veoma vredna!

Srdacan pozdrav!

Jeca
libi
Moderator

Registrovan/a: 23-2-2007
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...

IP: 79.101.220.*

[*] napisana 10-12-2008 u 19:18 Citiraj i odgovori

Najlepse cestitke posetiocima sajta...a pre svega svim forumasima...
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020328.gif
sailor
(ex urednik)
Super Moderator

Korisnik nije na vezi

ISP: *.adsl-1.sezampro.yu

[*] napisana 10-12-2008 u 23:55 Citiraj i odgovori

Citat:
Originalno postavio/la admin

Sajt je inace nastao inicijativom Zlatica, koji je u to vreme bio direktor RTM, a ja sam realizovao tehnicki deo.

Admine, nemoj sad da zekis... Secam se k'o da je juce bilo... Sto puta smo ti i ja pricali o tome, a kada je u Majdanpek stigla digitalna centrala (a samim tim i laksi pristup netu, ali i dalje pricamo o dial-up-u), pozvao sam te kod mene i onako izokola poceo pricu o sajtu... Nisam te nista konkretno jos pitao, a tvoje reci su bile nesto kao: ''Pa, razmisljao sam ja o tome...'', i od tog trenutka vise nismo pricali na temu ''da li cemo'' nego ''kako cemo''...
Znam samo da se secam kako smo umesto o tome ''da li cemo praviti sajt'' vec pricali o tome kako da glasi adresa, kog provajdera da uzmemo, kako da izgleda glavna strana...
Tek da se zna, Admin je i bez toga da sam ga ista pitao vec poceo da mi prica o tome kako se vec raspitivao kod provajdera gde, kako, zasto...
Da ne duzim, predlozio sam na njegov zahtev, u sasvim grubim crtama, kako bi mozda mogla da izgleda stranica (glavna), i od tog trenutka, moje je bilo samo da obezbedim ''hranu'' za stranice, a Admin se bavio kontaktima sa potencijalnim provajderima, pravljenjem stranica i same prezentacije. Moj ceo posao sveo se na to kako da prebacimo ''kintu'' na racun provajdera, sto (bar u to vreme) nije bilo nimalo lako iz zemlje Srbije iz koje je bilo tako tesko poslati novac elektronskim putem. (Snasli smo se nekako...)
Ukljucili su se Dasha, Dushka, Jelena, Korni i malo po malo, pripemljene su prve stranice sajta. Prva uplata je izvrsena preko nekih nasih gastarbajtera uz neke ''salto mortale'' kombinacije, ali... Sajt je pokrenut... Onda je dosao i forum i chat i jos sto sta...
Jos dve godine ''sastavljene'' su uz pomoc nasih starih forumasa koji su iz svojih zemalja platili njegovu egzistenciju na cemu smo im i ja i admin jako zahvalni...
Cetvrtu godinu sajta omogucio je novi vlasnik RTM, sto govori u prilog tome da je prepoznao i vrednost i vaznost ovog vida komunikacije.
Eto, tako je bilo...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju. - Čapek
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Mila
Forum Manijak

Registrovan/a: 24-1-2006
Korisnik nije na vezi

ISP: *.lgtpmi.sbcglobal.net

[*] napisana 13-12-2008 u 01:18 Citiraj i odgovori

bas sam skot kako da zaboravim rodjendan sajta, izvinjenje ......

SRECAN RODJENDAN

http://i267.photobucket.com/albums/ii281/frecklebub/Happy%20Birthday/duh.jpg
XoNNiX
Forum Manijak

Registrovan/a: 24-1-2006
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Radno

IP: 93.86.20.*

[*] napisana 15-12-2008 u 20:52 Citiraj i odgovori

Srecan nam rodjendan! :)

www.TheDesignersBlog.net
Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku XoNNiX's Aim XoNNiX's ICQ status Ovaj korisnik ima MSN Messenger XoNNiX's Yahoo
Rokerka
Forum Eksterminator

Registrovan/a: 18-12-2006
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: odlicno

IP: 93.86.21.*

[*] napisana 17-12-2008 u 02:42 Citiraj i odgovori

Srecan Rodjendan i do mene za zakasnjenjem....:a080:

http://i126.photobucket.com/albums/p91/zeljkarnr/135916dgtf468er4.gif
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
keva
Forum Manijak

Registrovan/a: 5-9-2007
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: pozitivno

IP: 212.200.223.*

[*] napisana 17-12-2008 u 11:54 Citiraj i odgovori

Srećan rodjendan!
Oprostite što sam zaboravila datum, u mojim godinama je to tako normalno.
DANICA
Forum Manijak

Registrovan/a: 27-9-2007
Korisnik nije na vezi

IP: 77.46.219.*

[*] napisana 24-4-2009 u 15:02 Citiraj i odgovori

Toliko o proslavi rođendana sajta rtm-a da kada vam bude bio četvrti rođendana neće imati ko da vam ga čestita a ni da ga se seti .
Salle
Junior
**

Registrovan/a: 4-1-2009
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Optimizam

ISP: *.163.eunet.yu

[*] napisana 24-4-2009 u 18:50 Citiraj i odgovori
SREĆNO!

И СА ЗАКАШЊЕЊЕМ...

АЛИ...

ОД СРЦА, СРЕЋАН ВАМ РОЂЕНДАН, А СВИМ ФОРУМАШИМА ПУНО ПОЗДРАВА ИЗ КЊАЖЕВЦА...

НЕКАДА МИРНОГ ГРАДА И "МАЛЕ ВЕНЕЦИЈЕ"...

:jao:
Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku

Idi Na Vrh