Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: SRPSKI VUKOVI
ludizum8
Početnik
*
Poruke: 2
Registrovan/a: 16-2-2008
Korisnik nije na veziISP: *.beobug.com

[*] napisana 16-2-2008 u 22:11 Citiraj i odgovori
SRPSKI VUKOVI ОБАВЕШТЕЊЕ
 ( СВИМ ГРАЂАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ЕМИГРАЦИЈИ;)
 Обавештавамо вас да је у току оснивање органиѕације СРПСКИ ВУКОВИ
Органиѕација ће почети да функционише као легално удружење грађана. Константно ће радити на ѕаштити свих Српских интереса, како у ѕемљи тако и на окупираним Српским терироријама и расејању. У основи ће имати хуманитарни карактер али ће се бавити и организацијом културних манифестација и сличних окупљања која ће, пре свега, имати друштвени ѕначај. Радиће на побољшању медијске представе о Српском народу и у циљу тога ће демантовати сваки неоснован покушај сатаниѕације и иѕвргавања руглу. Предуѕимаће све мере утицаја на млађу популацију како би вршила поѕитивну едукацију у циљу борбе против свих видова секташког деловања, наркоманије, криминала и слично. Такође ће, у ѕависности од тренутн могућности, чинити све како би помогла; школовање деце из угрожених породица, породице прогнаних чија је егзистенција угрожена, породице ратних, војних и полицијских, инвалида као и породице чији су чланови погинулих у одбрани Српских огњишта. Помагаће обнову и заштиту свих Српских светиња, ма где биле. Формираће правни тим који ће пружати бесплатну правну помоћ свакоме за кога процени да је угрожен кршењем основних људских права а да се при том обратио, обратила, организацији. Вршиће контролу свих чланова како би спречила сваки вид злоупотребе организације. Контактираће са свим, пријатељски настројеним, антиглобалистичким и не криминалним, покретима, организацијама, удружењима грађана, странкама, институцијама и појединцима а све у циљу јачања сарадње на позитивним основама као и заштите Српских интереса. Организација ће на сајту СРПСКИХ ВУКОВА изнети тачну количину свих, евентуално, приспелих донација. Затим ће образложити утрошак свих новчаних средстава која ће се, у почетку, употребити за куповину основних техничких средстава како би организација могла несметано функционисати. Тренутно су отворени лични, динарски и девизни, жиро рачуни који ће бити укинути чим организација буде регистрована код надлежних институција и тада ће се сва преостала средства, са личних жиро рачуна, пребацити на ново отворене рачуне Српских вукова. Наставиће се са свакодневним приказом приспелих и утрошених донација. Организација ће свакодневно извештавати о свим делатностима као и плановима будућег рада. Имаће тенденцију да повећава број чланова како би, првом приликом, прерасла у странку а све због повећања својих овлашћења којима би, накнадно, могла утицати на: јачање привреде, економије, здравства, школства, стандарда грађана, борбе против свих видова криминала, борбе против тероризма... Такође би утицала на успостављање и реформу правног система, војске и полиције чиме би их довела до савршенства. Крајњи циљ, у случају успеха, био би успостављање уједињене, јаке и у сваком погледу, независне Србије.

Унапред се ограђујем да ћу, у случају да организација или будућа странка скрене са зацртаних планова, исту, као њен оснивач и распустити. У случају да дође до распуштања сва имовина која би се затекла, као и новац, имали би се, као донација, предате Српској Православној Цркви. То би у суштини, било све што се тиче будуће организације Српских Вукова. Замолио бих сва заинтересована, правна и физичка, лица да уплатама на лични, динарска и девизни, жиро рачун помогну оснивање организације која ће се потрудити да оправда своје постојање. Помоћ се може упутити и доделом разних техничких средстава која би била од користи. На пример, тренутно је потребно: 4 рачунара са пратећом опремом , 2 лаптопа, 2 камкодера, канцеларијски намештај, стручна литература, комби и теренско возило.
Број текућег динарског жиро рачуна: 265-0000000615087-74 (RAIFFEISEN BANK)
Уплате на девизни жиро рачун вршити у еврима и притом се позвати на инструкцију: RZBSRSBG
RAIFFEISEN BANK AD
BEOGRAD, RS
- А на рачун:
RS35265050000005740004
Saša (Vladimir) Sinđelić
Jarački put b.b.
За детаљнија обавештења позовите на број
+381 64 941 07 55
Са поштовањем, оснивач СРПСКИХ ВУКОВА
Саша Синђелић
sasa sindjelic
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
PeraTheLozac
Početnik
*
Poruke: 4
Registrovan/a: 1-4-2011
Korisnik nije na veziISP: *.dyn.beotel.net

[*] napisana 1-4-2011 u 13:30 Citiraj i odgovori


Сада имају и радио станицу, одлична је, музичке иду за џабака. Само у претрагу откуцате РАДИО СРБИЈА СРПСКИ ВУКОВИ :anim-jjd:Zivela Srbija
Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević