Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
 Strana:  1  2  3  ..  12
Autor/ka: Naslov: Demokratija
nacional
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 635
Registrovan/a: 1-2-2008
Lokacija: Friško u Majdanpeku, California
Korisnik nije na veziIP: 91.150.118.*

[*] napisana 9-2-2008 u 23:43 Citiraj i odgovori
DemokratijaProfesor Dr. Mila Alečković Nikolić piše za Srpsku politiku o paradoksima nametnute zapadnjačke „demokratije“ koja sa stvarnom demokratijom nema nikakvih dodirnih tačaka

Veruje li još ko?

Mi koji u ovakvu demokratiju i poredak ne verujemo, moramo se zapitati gde su nestali vekovi naše borbe, hrabrosti, dostojanstva i istine? Spremaj se Srbijo za velike borbe i novu bunu, jer sa svim ovim flagrantnim lažima i medijskim amaterizmom „demokratske štampe“ kao i pljačkaško-manipulantskom „demokratijom“ Srbija će nestati.

Gospodo, na pogrešnom ste putu. Nisu osnovni postulati demokratije zastašivati narod u cilju prevare, i odvući ga tamo gde vašim ličnim interesima najviše odgovara. Demokratija je vladavina naroda koju ste maksimalno zloupotrebili i koja će vam se kao bumerang vratiti, jer je narod u tu vašu kvazi demokratiju izgubio poverenje i postavlja sebi pitanje: Veruje li još ko u tu i takvu demokratiju?

· Veruje li još ko u demokratiju u kojoj informacije izbornih rezultata dva sata pre zvaničnih državnih vesti kao konačne saopštava grupacija (Centar za slobodne izbore i demokratiju - CeSID) koju finansira "NED" (National democratic Institute, Madlen Olbrajt, demokratska CIA) i "IRI" (International Republican Institute, republikanska CIA)?

· Veruje li još ko u demokratiju u kojoj odmah po zatvaranju birališta, neproverenu vest "pobedničkog rezultata" na 70 odsto uzorka munjevito preuzimaju sve velike agencije američkog globalizma, spremne na tehniku "exit polls", dok republička izborna komisija i njena državna informacija (države koje nema) dva sata kasnije daje rezultate sa upola manjeg uzorka (50%)?

· Veruje li ko još u demokratiju u kojoj se glavna laž sastoji u tome da se što pre proglasi, ne izabrani, već u svetskim "ofisinama" naređeni "pobednik", jer takva vest po „Pavlovljevskom uslovnom refleksu“ stvara prvi" dodir u vremenu" i najjači uslovni refleks u svesti ljudi?

· Veruje li ko još u demokratiju u kojoj neodlučni i oni koji nemaju nikakav stav na kraju uvek odluče sudbinu većine duša u narednih pet godina, a pobeda se ostvaruje isključivo sabiranjem moralnih otpadaka, parazita, narkomana i razbacanih političkih neprijatelja?

· Veruje li ko još u demokratiju u kojoj se novac daje manjinama da bi glasale protiv većinskog naroda, odnosno kako bi mogle da komadaju livadu i traže teritorijalne "autonomije"?

· Veruje li još ko u demokratiju u kojoj brbljanje u parlamentu i pogrešno shvaćen legalizam guše svaki spontani narodni pokret i gde više niko ne sme da izađe na ulice da pokaže svoj pravedni bes?

· Veruje li još ko u demokratiju u kojoj se volja većine sužnjih uvek preglasava korumpiranom manjinom i njenom tiranijom i u kojoj se sve svodi na sitni račun tj. na vešto upotrebljenu pogrešnu statistiku, ili statističku grešku?

· Veruje li još ko u demokratiju u kojoj na leđima neme i pasivne gomile jadnika jaše i dizginama udara obesna, nezasita oligarhijsko-plutokratijska manjina, demonski pogubna i istorijski beznačajna?

· Veruje li ko još u demokratiju u kojoj činovnicima sivih kravata narod više nije ni potreban, jer sve mogu da odluče i sprovedu i bez naroda?

· Veruje li još ko u demokratiju u kojoj se moral svodi na trenutnu korist, a politika na zlatno tele, nepravednu trgovinu i permanentnu pljačku (samo od 2000 godine bilo je 18 velikih nerešenih krađa)? U kojoj je veći zločin biti mobilisani vojnik nego krasti od naroda milione evra? U kojoj su donacije za izbegličku sirotinju završile u ličnim džepovima "funkcionera"?

Mi koji u takav poredak ne verujemo, mi verujemo našim prijateljima: Aristotelu, Sokratu, Platonu, Monteskijeu, Tokvilu, Berđajevu i drugima koji su nas na vreme upozorili.

Gde su nestali vekovi naše borbe, hrabrosti, dostojanstva i istine?

Spremaj se Srbijo za velike borbe !

Spremaj se za nove bune!

Flagrantna laž i medijski amaterizam
demokratske štampe u Srbiji

Ambasada Francuske: Kuto govorio u lično ime na Nikolićevom mitingu

BEOGRAD – Ambasada Francuske u Srbiji saopštila je večeras da je francuski evroposlanik Pol-Mari Kuto govorio u lično ime na završnom mitingu predsedničkog kandidata Tomislava Nikolića u Beogradu.

„Izjave gospodina Kutoa izrečene na mitingu Srpske radikalne stranke predstavljaju njegovo lično mišljenje i ni na koji način ne izražavaju stavove francuske vlade”, rečeno je agenciji Beta u francuskoj ambasadi.

Kuto, poslanik desničarskog Nacionalnog fronta Žan-Marija le Pena i potpredsednik Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta, na mitingu radikala pozvao je građane Srbije da glasaju za Nikolića i založio se za očuvanje Kosova u sastavu Srbije.- kraj citata.

Ko je to iz lista Politika i agencije Tanjug, Beta, B92 ili Studio B, u pola 12 noću, odnosno gotovo u ponoć 31. januara zvanično zvao francusku ambasadu da ona da svoje mišljenje o kampanji u srpskim predsedničkim izborima?

Kako je moguće da francuska ambasada, koja nema nikakvo pravo da komentariše političke simpatije svojih građana, i koja se do sada nikada nije oglašavala takvim povodom, komentariše ovako nešto i još daje netačnu informaciju o osobi u pitanju, odnosno o gospodinu Pol Mari Kutou? Ambasada pouzdano zna da Pol Mari Kuto uopšte nije član stranke Žan Mari le Pena i pripisivati mu tako nešto u francuskom zakonu zove se "flagrantni delikt laži".

Najzad, vest koju su preneli: Tanjug, Beta, Politika, B92 i Studio B, kao izjavu francuske ambasade u Beogradu, u svakom smislu je netačna. Pol Mari Kuto je Degolista i suverenista koji je bio u Ujedinjenim Nacijama, a danas je poslanik u evropskom parlamentu. On svakako ne govori samo u svoje sopstveno ime, kako mu se to, da bi se njegova podrška Tomislavu Nikoliću minimalizovala imputira, već on govori u ime francuskih suverenista, a njih je u Francuskoj više od 50%. To su svi oni koji su na pitanje da li žele proatlantski nacrt evropskog ustava, lepog proleća, legitimno i jasno odgovorili NE.

U Francuskoj se, naime vodi ogorčena borba između samovolje i diktature trenutnog predsednika Sarkozija koji želi da na brzinu u parlamentu progura političko DA Francuske države u odnosu na dokument nacrta tzv. evropskog ustava, iako je francuski narod na referendumu većinski na to pitanje odgovorio sa NE i onih koji, kao Pol Mari Kuto, ali i Segolen Rojal i mnogi drugi, traže ponovni referendum, odnosno zahtevaju da se francuski narod u izboru ne zaobiđe.

Pol Mari Kuto koga naša "demokratska štampa" proziva zbog podrške Tomislavu Nikoliću, predstavlja upravo te ljude i TAJ PROCENAT FRANCUSKE REPUBLIKE. Dakle, tzv. izjava francuske ambasade u Beogradu u noći između 31. januara i 1. februara (ako nije falsifikovana, odnosno iznuđena), sa jedne strane, po francuskom zakonu, može se smatrati NEDOZVOLjENOM, a sa druge strane, mora se okvalifikovati kao LAŽ.

Ovakav amaterizam predstavnika Francuske čudi sve nas njene državljane koji ćemo 4. februara biti prisutni na velikom mitingu u Versaju, organizovanom upravo od strane Pol Mari Kutoa, protiv samovolje trenutnih proatlantskih samozvanaca, a za povratak na demokratsku referendumsku tradiciju Francuske države.

U odnosu na takvu masu francuskog naroda, jedan Sarkozi i njegov ministar spoljnih poslova, zaista ne predstavljaju ništa.

Dr. Mila Alečković Nikolić
Veverica je postavljena na točak koji se okreće, ali se ne okreće točak. okreće ga veverica. Kad bi veverica stala, točak bi se prestao okretati. Ali šta bi to donelo veverici? Ništa. Jedino bi joj oduzelo zabludu da trči.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
radep001
Forum Manijak
*****
Poruke: 774
Registrovan/a: 5-2-2008
Lokacija: M.pek
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: odlično

ISP: *.smin.itsisp.net

[*] napisana 23-2-2008 u 20:38 Citiraj i odgovori


:nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::

nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu:
http://i301.photobucket.com/albums/nn56/radep001/36_15_49.gif
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Mama_tvoja
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 3008
Registrovan/a: 6-2-2008
Korisnik nije na veziIP: 77.46.203.*

[*] napisana 23-2-2008 u 23:54 Citiraj i odgovori


O-o"Prijatelji mi ne trebaju da me grle,
već kada mi budu sudili,
da ne bace kamen na mene."
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
radep001
Forum Manijak
*****
Poruke: 774
Registrovan/a: 5-2-2008
Lokacija: M.pek
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: odlično

ISP: *.smin.itsisp.net

[*] napisana 24-2-2008 u 07:45 Citiraj i odgovori


:blush: :a080:http://i301.photobucket.com/albums/nn56/radep001/36_15_49.gif
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Mama_tvoja
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 3008
Registrovan/a: 6-2-2008
Korisnik nije na veziIP: 79.101.180.*

[*] napisana 26-2-2008 u 17:42 Citiraj i odgovori


:( Listala sam štampu na netu i još ne mogu da dođem k sebi pročitavši u "Kuriru vest" pod naslovom "Tortura za Radikale",koja opisuje fizički obračun policije sa mladićem koji je nosio obeležje radikala. Volela bih da vest nije istinita, ali čak i tada ostaju komentari koje su pojedini čitaoci postavili. Ježim se i zgrožena sam."Prijatelji mi ne trebaju da me grle,
već kada mi budu sudili,
da ne bace kamen na mene."
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
 Strana:  1  2  3  ..  12
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević