Strana: 1 .. 24 25 26 |
Mama_tvoja
Forum Manijak

Registrovan/a: 6-2-2008
Korisnik nije na vezi
IP: 93.86.231.*
|
napisana 6-2-2009 u 23:55 |
|
|
Juče sam prećutala. Razočarana i pogođena postupkom jedne osobe, jednostavno nisam mogla da pronađem dovoljno ružne reči da iskažem šta mislim. I ne
kajem se, jer zaista ponekad ćutanje govori više od svih reči.
"Prijatelji mi ne trebaju da me grle,
već kada mi budu sudili,
da ne bace kamen na mene."
|
|
libi
Moderator

Registrovan/a: 23-2-2007
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...
IP: 93.86.57.*
|
napisana 7-2-2009 u 15:58 |
|
|
Nemoj se kajati za sve ucinjeno...i ne ucinjeno...
Sansa da kazes propusteno cesto se ponovi jos neki put...
|
|
maraja.b
Forum Manijak

Registrovan/a: 23-6-2008
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje:
IP: 93.86.29.*
|
napisana 24-5-2009 u 23:28 |
|
|
Nazalost, cutim ja, cutimo svi.... pa nas tako svi redom pre....ju. Radis nesto za nekoga, da kazem svog, a taj neko tvoj ti ne pruza nikakvu
podrsku..... i samo te .... u glavu!!!!
Naime, sramota je to, da Departman za arhitekturu i urbanizam u Novom Sadu, ne pruza nikakvu podrsku svojim studentima koji su otisli (ne tako
daleko) u Beograd na nedelju dizajna, u svrhu promovisanja gorepoenutog departmana, izmedju ostalog, i njegove 11-godisnjice postojanja, a da celni
ljudi ne zele ni kartu (autobusku!) da nam plate da odemo tamo. Placen je samo stand koji smo MI STUDENTI Deprtmana za arhitekturu i urbanizam
postavili!!! Ispada da smo mi samo fizicka snaga, ali i ta fizicka snaga valjda dobija neku nadnicu...... A vrlo je bitno napomenuti da su doticni
zasluzili svoje predstavljanje na Belgrade Design Week-u upravo zahvaljujuci toj grupi studenata, koja je pozvana od strane organizatora da se
predstavlja na doticnoj manifestaciji!!! Oni se slapaju uz nas, a dinar jedan ne daju!!! A mi cutimo i gutamo po drugi put to sto nam serviraju!!!!!
|
|
Strana: 1 .. 24 25 26 |