Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Slani ekleri
Fee
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 862
Registrovan/a: 23-9-2006
Lokacija: Daleko
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Sto me ne ubije ,ojaca me

ISP: *.adsl.alicedsl.de

[*] napisana 28-9-2006 u 08:45 Citiraj i odgovori
Slani ekleri



SLANI EKLERI

Potrebno je: 60 gr putera,pola litra vode,125 gr brašna,5 jaja,malo soli,250 gr. švapskog sira, mala glavica crnog luka,svež ili kiseo krastavac,kuvano jaje.
Staviti vodu da provri,dodati puter malo soli i brašno mešajući da se testo ujednači. Skinuti sa vatre i dodati kada se malo prohladi jedno po jedno jaje dok se ne dobije glatka masa.Na podmazan pleh špricem za torte stavljati po malo testa u duguljasti oblik sa razmakom jer testo naraste.Peći u zagrejanoj pećnici na 250 stepeni. Pečene ohladiti i preseći na pola pa puniti sa filom,takodje špricem za torte:Sir izmešati sa mlevenim ili rendanim lukom, malo aleve paprike, seckan krastavac i bareno jaje.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević