Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Konkurs SEDMOG medj. festivala poezie i kratke price mladih "DUSKO TRIFUNOVIC" Konkurs SEDMOG medj. festivala...
majdankekana
Redovni član
***
Poruke: 75
Registrovan/a: 14-12-2007
Lokacija: majdanpek
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: najbolje

IP: 176.108.56.*

[*] napisana 11-8-2013 u 19:44 Citiraj i odgovori
Konkurs SEDMOG medj. festivala poezie i kratke price mladih "DUSKO TRIFUNOVIC" Konkurs SEDMOG medj. festivala poezije i kratke price mladih "DUSKO TRIFUNOVIC" Konkurisati mogu i ucesnici i ucesnice koji su vec dobijali nagrade nasihKonkurs SEDMOG medj. festivala poezije i kratke price mladih "DUSKO TRIFUNOVIC"


Konkurs SEDMOG medj. festivala poezije i kratke price mladih "DUSKO TRIFUNOVIC"

Konkurisati mogu i ucesnici i ucesnice koji su vec dobijali nagrade nasih festivala,ili nekih drugih konkursa,naravno i oni koji nisu nikad dobili neku nagradu.Jedna osoba moze konkurisati i u kategoriji poezije i kratke price,ako ih pise.

.Radove slati do 1. SEPTEMBRA 2013.godine na email: stojan.simic.krpica@gmail.com, a kategorije su: osnovci poezija,osnovci kratka prica,srednjoskolci poezija,srednjoskolci kratka prica,u kategoriji do 30 godina poezija,u kategoriji do 30 godina kratka prica.


Da bi se negovalo knjizevno stvaralastvo dece i omladine ,i da bi se sacuvala uspomena na jednog od najvecih srpskih pesnika rodenih u BIHDUSKA TRIFUNOVICA , koji je ziveo u Novom Sadu,Konkurs SEDMOG medj. festivala poezije i kratke price mladih DUSKA TRIFUNOVICA

prema ideji i inicijativi Stojana Simica Krpice,uz podrsku mr Jovana Mihajila i mr Nere Legac,kao zirija i Zvezdane Simic,kao tehnicke pomoci,koji svi rade potpuno besplatno, u organizaciji Scene svih kreativnih ,nezavisno od politike,moci,novca,seksa i nasilja,kako bi se povratilo dostojanstvo knjizevnosti i umetnosti,ne trazeci niti dobijajci novac od ministarstva kulture grada Novog Sada,ni ministarstva pokrajine Vojvodine, ni ministarstva Republike Srbije,niti evropskih ni svetskih fondova,niti vladinih niti nevladinih organizacija niti pojedinaca, iako bi ih mogla dobiti.NAGRADE MEDJUNARODNIH FESTIVALA POEZIJE I KRATKE PRICE KOJE ORGANIZUJE SCENA SVIH KREATIVNIH NISU VEZANE ZA NOVAC,ne moze ih svako dobiti,i prestizne su. Zahvaljujemo se pesnicima i piscima koji nam daruju knjige koje delimo kao nagrade uz diplomu.Sedmi međunarodni festival za decu, srednjoškolsku,studentsku omladinu do 30 godina
"DUSKO TRIFUNOVIC"

,objavljuje konkurs za literalne radove u kategoriji pesme i kratke priče i pozivaju se sva zainteresovana deca,srednjoškolska,studentska omladina do 30 godina svoje radove šalju na email adresu
Konkurs SEDMOG medj. festivala poezije i kratke price mladih "DUSKO TRIFUNOVIC"stojan.simic.krpica@gmail.com (koji imaju email adresu) odnosno postom (obicnom,NEMOJTE SLATI POSEBNOM POSTOM):

" (za konkurs) Stojan Simic Krpica, Marka Miljanova 18/39, 21000 Novi Sad, Republika Srbija.AKO IMAS EMAIL adresu,nepotrebno je da saljes obicnom postom,ako je nemas lako je otvoriti email adresu. PESME I PRICE koje se salju na profil ili u inbox clanova zirija, ili se dostavljaju preko nekoga nece se uzimati u obzir. Pravo ucešća imaju sva deca,srednjoškolska, i studentska omladina do 30 godina iz Srbije i inostranstva.Radove (do tri pesme,odnosno do tri price duzine do 3 stranice po prici) slati do 1.SEPTEMBRA 2013.godine, u tri primerka (koji salju postom), a jedan primerak koji salju emailom) punim imenom i prezimenom ucesnika,ucesnice, telefonom,mestom rodena i zivljena,emailom i kratkom biografijom.POTREBNO JE DA UCESNICI KONKURSA NAPISU U KOJOJ KATEGORIJI KONKURISU, a kategorije su,osnovci poezija,osnovci kratka prica,srednjoskolci poezija,srednjoskolci kratka prica,u kategoriji do 30 godina poezija,u kategoriji do 30 godina kratka prica.

Radove slati do 1.SEPTEMBRA.2013.godine.Dodela nagrada SEDMOG medjunarodnog festivala poezije i kratke price "DUSKO TRIFUNOVIC " bice U PRVOJ POLOVINI SEPTEBBRA 2013. godine u gradskoj biblioteci Stevan Sremac, Narodnih heroja 5 u Novom Sadu, uz odgovarajuci program s nastupom prisutnih pesnikinja i pesnika.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević