Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Meso u oblandi
Crvenokosa
Vrlo aktivni član
****




Poruke: 102
Registrovan/a: 7-4-2008
Lokacija: Zrenjanin
Korisnik nije na vezi



IP: 79.101.67.*

[*] napisana 9-4-2008 u 23:11 Citiraj i odgovori
Meso u oblandi



Sastojci:2 oblande,500gr mlevenog mesa,1 luk,2 kisela krastavca,400gr svezih sampinjona,1 kasika majoneza,2 kuvana jaja,2 kasike pavlake,2 kasike vegete,4 cesnja belog luka,100gr prezle,100gr brasna,4 jaja.
Priprema:Isprzimo luk i mleveno meso,sampinjone i beli luk.Ostavimo fil da se ohladi.Dve oblande uvijemo u kuhinjsku krpu da omeknu.U fil dodamo pavlaku i majonez.Sitno izrendamo 2 kuvana jaja i krastavce i dodamo u fil.Mesamo.Rasporedimo fil po celoj oblandi.Uvijemo oblandu u rolat.Na isti nacin uradimo i sa drugom oblandom.Ostavimo rolate da se ohlade.Umutimo 4 jaja,rolat isecemo na kosu parcad.Svako parce uvaljamo u brasno pa u jaja pa u prezlu.Pecemo.Gore moze da se stavi kecap.




Zivi i pusti druge da zive!
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Sneza
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 1241
Registrovan/a: 5-11-2007
Lokacija: Tu i Tamo
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: U ritmu muzike

IP: 91.150.111.*

[*] napisana 10-4-2008 u 19:34 Citiraj i odgovori


Crvenokosa, ovo mi se svidja. Nisam ih nikad pohovala.
Ja pravim rolate od oblande, tako sto svaku prekrijem vlaznom kuhinjskom krpom, da omeksaju, pa ih premazem raznim slanim filovima - ruskom salatom, ili filom od sitno seckane sunke, (umesto sunke moze i tunjevina iz konzerve, jos je lepse) barenih sampinjona, sve to pomesano sa kecapom. I ovaj fil mi se mnogo svidja:
Mrvljeni sir (poznat pod imenom knjazevacki sir), 2. pecene crvene paprike, 2-3 kisela kornisona, jedna do dve feferone. Sve se sitno isecka i pomesa sa sirom i kasikom kisele pavlake.
Nafilovane oblande uvijem u rolnu i ostavim preko noci da se prosusi, na sobnoj temperaturi. Sutradan ih premazem majonezom ili kecapm i odozgo pospem sitno narendan kackavalj ili neki drugi tvrd sir.
Vrucim i ostrim nizem ih secem na kolutove i redjam na oval prekriven zelenom salatom.
Dekorativno je i ukusno. Probajte!
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević