Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Rizoto venecija
Fee
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 862
Registrovan/a: 23-9-2006
Lokacija: Daleko
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Sto me ne ubije ,ojaca me

ISP: *.adsl.alicedsl.de

[*] napisana 28-9-2006 u 08:20 Citiraj i odgovori
Rizoto venecija



RIZOTO VENECIJA

Potrebno je: 250 gr pirinča, ulje,so, začin, biber,300 gr. pileće džigerice,
2 glavice manje crnog luka, 2 dc soka od paradajza ili 2 oljuštena, sveža.
Pirinač polu obariti.Na ulju propržiti sitno seckan crni luk pa dodati na komade isečenu pileću džigericu i sve zajedno propržiti jedno 5-10 min.
U to dodati poluskuvan pirinač i naliti sa sokom od paradajza i malo vode.
Posoliti, dodati začin ,biber i seckan peršun. Kuvati na tiho dok pirinač ne omekne.Posuti sa rendanim parmezanom ili nekim drugim tvrdim sirom.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević