Radio Televizija Majdanpek - logo Radio Televizija Majdanpek - antene

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com

Radio Televizija Majdanpek


  email: info@rtvmajdanpek.com
Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se ]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Lovacki paprikas
Fee
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 862
Registrovan/a: 23-9-2006
Lokacija: Daleko
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Sto me ne ubije ,ojaca me

ISP: *.adsl.alicedsl.de

[*] napisana 28-9-2006 u 08:18 Citiraj i odgovori
Lovacki paprikas



LOVAČKI PAPRIKAŠ
Na krupnije komade iseći 500 gr. teletine i 500 gr. svinjetine.Na dno šerpe staviti 250 gr. isečene suve slanine.Preko slanine staviti red mesa(pomešanog) zatim crnog luka isečenog na rebarca oko 1kg.Luk pobiberiti, posoliti i posuti sa alevom paprikom(ovo po svom ukusu) i dodati preko 4 crvene paprike isečene na kolutove.Preko svega ide ostatak sečenog mesa.Zaliti sa pola litre crnog vina.Poklopiti i krckati na tihoj vatri oko 3 sata.Ne mešati i ne otkrivati.Ko voli može i da zaljuti.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Fee
Forum Manijak
*****


Avatar


Poruke: 862
Registrovan/a: 23-9-2006
Lokacija: Daleko
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Sto me ne ubije ,ojaca me

ISP: *.adsl.alicedsl.de

[*] napisana 30-11-2006 u 20:19 Citiraj i odgovori


Lovački paprikaš


Sastojci
750 grama teletine
200 grama slanine
350 grama crnog luka
3 paprike babure
5 dl belog vina
zelena papričica
aleva paprika
so, biber

Način pripreme
Meso iseći na krupnije komade, a slaninu na kockice. Crni luk, babure i papričicu iseći na kolutove. Na dno suda u kome će se paprikaš kuvati staviti slaninu, a zatim red mesa. Posoliti, pobiberiti, posuti crnim lukom i paprikom i završiti redom crnog luka. Preliti vinom, poklopiti i ostaviti da polako vri. Za vreme kuvanja (oko dva sata) ne skidati poklopac.
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:


Idi Na Vrh


Powered by XMB
Izradio Aventure Media &  XMB Grupa © 2002-2005

RTM Theme by  D. Lazarević