RTM Forum - Prosli zivot..... (original)

Prosli zivot.....
Rokerka - 21-5-2007 u 20:16

http://www.astromag.biz/index_astro11.htm

evo link,pa neka svako stavi ovde sta mu pise.....hehe

bas zanimljivo.......


Rokerka - 21-5-2007 u 20:27

meni pise ovako.....

-U prosloj inkarnaciji rodili ste se,prebivali i radili u Gruziji,u razdoblju od 1623. do 1689. godine.


Kao pastir velikog stada ovaca,najveci ste dio svog zivota proveli na planinama Gruzije i Kavkaza,odakle ste se rijetko spustali u naselja i u doline.To vam je pomoglo da izbjegnete tada brojne ratne sukobe,sto vam je i odgovaralo jer ste bili vrlo miroljubiva osoba.


Selo u kom ste zivjeli bilo je vrlo maleno i brojilo svega nekoliko obitelji,medju njima se osobito isticalo vase troje muske djece i sedmoro unucadi,od kojih su svi od reda vrlo rano napustili selo,pa nikada niste upoznali svoje praunuke.


Niste znali ni citati,ni pisati,a nije vam se posrecilo da bi se obogatili-no,vi ste svejedno bili zadovoljni svojim nacinom zivota,jer za drugi niste,jednostavno znali.


U sadasnjoj egzistenciji trebali bi ste sebi posvetili mnogo vremena i paznje,te nastojati privuci zanimanje drugih ljudi.Bilo bi dobro kada bi ste izabrali neku zvucnu profesiju,zbog koje bi ste se cesto nalazili u sredistu paznje.Mozete otvoriti i razviti vlastiti biznis ili,pak,raditi za nekog drugog.Vazno je samo da vas izabrani posao veseli,a uz to i da vam donosi korist.


Vjerovatno cete imati vrlo dobro zdravlje,pa za ozbiljnije oboljenje sigurno necete znati do navrsene 40-te godine zivota....


stela - 21-5-2007 u 21:44

Ja ti zavidim Roki, ne pise ti lose...kod mene gluposti neke teske

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Indiji, u razdoblju od 1612. do 1646. godine.

Bili ste muškarac, po zanimanju rikša - kuli (odnosno vozač ručne zaprege za prijevoz bogatih ljudi). Mnogo ste i teško radili, ali se nikada niste uspjeli izvući iz bijede i siromaštva, možda i zbog tragičnog dogadjaja, prilikom kojeg ste se survali u provaliju i smrtno stradali.

Bili ste vrlo lijep i privlačan muškarac, pa ste vrlo rano stupili u brak i postali ocem četvero djece.

Možda u ovom životu ponekad sanjate snove u kojima padate u ponor i bezdan ili nešto tome slično. U sadašnjoj egzistenciji zadatak vam je pronaći smisao života, te širiti i popularizirati vjeru svojih predaka, pa će vas zbog toga možda privući neka istočnjacka učenja. Nadalje, trebali biste pomagati vlastitoj djeci, rodjacima i drugim ljudima, te pritom zanemariti njihove mane i nedostatke.

Od vas se očekuje da mnogo radite, ali i da mnogo zaradjujete, te da vodite zdrav način života, pa izbjegnite alkohol i narkotike.

jedino sto mi se od ovoga svidja je da sam bila muskarac :a084: zao mi je samo sto se toga ne secam...kad bi bar sanjala...


kety - 21-5-2007 u 22:29

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Turskoj, u razdoblju od 1634. do 1664. godine.

Još u ranoj mladosti postali ste ljubavnica jednog turskog paše u velikom haremu. Zbog toga se niste uspjeli obrazovati, a niti zasnovati vlastitu obitelj. Ostale žene u haremu nisu vas obožavale, a niste se uspjeli previše zbližiti sa pašom. Kada vam se ukazala prilika da pobjegnete iz harema - vi ste bili vrlo neodlučni i spori, zbog čega ste uhvaćeni i na koncu - kažnjeni smrću.

Možda ćete i u sadašnjoj egzistenciji biti neodlučni, nervozni, pomalo lijeni i uvijek spremni sažalijevati sami sebe. Vaša je zadaća u ovom životu maštati najljepše stvari, koje trebate pokušati ostvariti. Morate živjeti onako kako vam to nalaže vaše srce i osjećaji, te voljeti one ljude koji doista zaslužuju vašu ljubav. Nikad nemojte reci 'nikad', budite spokojni, a ne tašti i razmišljajte samo o dobrim i lijepim stvarima i dogadjajima.

...uvek sam mastala da zivim u haremu... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif


stela - 21-5-2007 u 22:33

pa lepo ti pise mastaj dalje i pokusaj to i da ostvaris...:frog:

odoh ja sad da trazim dalje smisao zivota jos ga jos nisam nasla :jao:


kety - 21-5-2007 u 22:48

:jao::jao::jao:


stela - 21-5-2007 u 23:56

ne lupaj glavom kety...mastaj, samo mastaj


Jeca - 22-5-2007 u 00:44

udavila se ja!!!!!!


U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Austriji, u razdoblju od 1826. do 1885. godine.

Radili ste u banci, ako se smije suvremenim jezikom reći: kao kreditni referent na dodjeli kredita i pozajmica. Bili ste vrlo lijepa, privlačna i šarmantna žena, prekrasno gradjena - što vam je pomoglo već pri zapošljavanju, ali i kasnije u napretku u karijeri. U slobodno vrijeme zanimali ste se sportom, ili, pak, putovali. Može se reći da ste proživjeli sretan život sve do trenutka, kada ste se odlučili brodom otputovati u Afriku. Naime, brod kojim ste putovali pretrpio je havariju, pa ste se sa većinom putnika utopili u oceanu.


U sadašnjoj egzistenciji morate biti vrlo oprezni kako ne biste postali žrtvom fizičkog nasilja, grabeža i razbojstva. Nemojte se zato miješati u tudje poslove i stvari, pa ćete barem malo smanjiti navedene opasnosti. Nadalje, budite vrlo oprezni kada vozite osobni automobil, jer vam i u cestovnom prometu prijete opasnosti. Preporučamo vam da uvijek imate uza se amajliju ili talisman koji će vas štititi od tih opasnosti.


Rokerka - 22-5-2007 u 00:47

hehehehehehehe


stela - 22-5-2007 u 00:50

vidi ti Jecu gde ona zivela i koji posao imala....:a040:


Rokerka - 22-5-2007 u 00:55

O-oO-oO-o juuuu


Jeca - 22-5-2007 u 04:56

cuti nesreco...ovo mene brine :duh:

''Nadalje, budite vrlo oprezni kada vozite osobni automobil, jer vam i u cestovnom prometu prijete opasnosti.''


stela - 22-5-2007 u 08:38

Ma lazu ljudi Jeco


Jeca - 22-5-2007 u 18:31

lazu nego sta, da se ja pitam ja sam bila musko u proslom zivotu...mozda obucar...ili pak stocar...obuca me opasno privlaci a bome i stoka koje kakva :hahaha::hahaha::hahaha:


Rokerka - 22-5-2007 u 19:47

hahahahahahahaha

luda si skroz......


Alapachica - 23-5-2007 u 13:37

Citat:
Originalno postavio/la stela
Ja ti zavidim Roki, ne pise ti lose...kod mene gluposti neke teske

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Indiji, u razdoblju od 1612. do 1646. godine.

Bili ste muškarac, po zanimanju rikša - kuli (odnosno vozač ručne zaprege za prijevoz bogatih ljudi). Mnogo ste i teško radili, ali se nikada niste uspjeli izvući iz bijede i siromaštva, možda i zbog tragičnog dogadjaja, prilikom kojeg ste se survali u provaliju i smrtno stradali.O-o To isto piše i meni..kekkekkeee

Bili ste vrlo lijep i privlačan muškarac, pa ste vrlo rano stupili u brak i postali ocem četvero djece.

Možda u ovom životu ponekad sanjate snove u kojima padate u ponor i bezdan ili nešto tome slično. U sadašnjoj egzistenciji zadatak vam je pronaći smisao života, te širiti i popularizirati vjeru svojih predaka, pa će vas zbog toga možda privući neka istočnjacka učenja. Nadalje, trebali biste pomagati vlastitoj djeci, rodjacima i drugim ljudima, te pritom zanemariti njihove mane i nedostatke.

Od vas se očekuje da mnogo radite, ali i da mnogo zaradjujete, te da vodite zdrav način života, pa izbjegnite alkohol i narkotike.

jedino sto mi se od ovoga svidja je da sam bila muskarac :a084: zao mi je samo sto se toga ne secam...kad bi bar sanjala...


Alapachica - 23-5-2007 u 13:39

Isto piše i meni


Rokerka - 23-5-2007 u 19:13

:spin::spin:


Jelena - 11-6-2007 u 19:02

E pa ja sam pravila cipele i dizajnirala ih,rodjena u Kanadi i sahranila 4 muza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja ne verujem!!!!!!!!:a084:


Rokerka - 11-6-2007 u 23:59

hahahahahahahahahahahaha

sta si bre ti sve radila........:duh:


Ludvika_Lempäälä - 12-6-2007 u 15:17

Meni pise:

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Francuskoj, u razdoblju od 1704. do 1778. godine.

Tada ste bili vrlo omiljena kurtizana, iznimno obrazovana i rado dočekivana u višim društvenim slojevima, gdje se često pitalo za vaše mišlenje, odnosno savjet. Iako niste imali vlastitu djecu i obitelj - može se sa sigurnošću tvrditi da ste upoznali i dobre i loše strane u životu.

U sadašnjoj egzistenciji morate mnogo čitati i, uopće govoreći, vaš mozak mora stalno biti nečime zaokupljen. Možda ćete napisati nekoliko pjesama, roman ili novelu. Vi biste, nadalje, trebali razviti sklonosti prema psihologiji, magiji i različitim vrstama proricanja. Osim toga, zadatak vam je da privucete pažnju i zanimanje drugih ljudi, zbog cega bi vam odgovarala neka zvučna profesija, po mogućnosti u javnoj djelatnosti. Izabrani posao vam mora donositi i korist i zadovoljstvo - u protivnom će vam stradavati želudac i nervi. No, kako je odmor gotovo jednako važan kao rad - trebali biste se s vremena na vrijeme opustiti i odmoriti.

Za prosli zivot ne bih znala reci sta je bilo, ali su za ovaj pogodili. Zaista citam mnogo, pisem. Moje sklonosti prema proricanju su fenomenalne, magiju slabo praktikujem, a psihologija mi je ok. Ovo sa zvucnom, javnom delatnoscu mi se uopste ne svidja - videla, probala i zgadilo mi se.

Nije to tako lose. Probala sam i za sister, pa smo se smejale - ubila ju je zver u 23-oj godini, a uspela je da do tog doba napravi troje dece... Mozda je ona zato tako zverski raspolozena u ovom zivotu (salim se).


Sofija - 4-7-2007 u 12:35

Opaaaas:singing:
ja sam bila samuraj:ninja: , rodjena u Japanu!!!!!!!
Savetuju mi da posetim u buducnosti japan...


carissima - 10-2-2008 u 12:28

U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Južnoj Americi, u razdoblju od 1814. do 1888. godine.

Kao akrobat u putujućem cirkusu, proputovali ste cijelu zemlju, gdje ste prilikom izvodjenja predstava uživali u radosti i oduševljenju publike. Iako se niste uspjeli obogatiti - osjećali ste se dovoljno sigurno i sretno. Na žalost, prilikom izvodjenja jedne vrlo teške vježbe - pali ste sa velike visine i smrtno stradali.


U sadašnjoj egzistenciji vaš je glavni zadatak upoznati svijet, u svim njegovim pojavnim oblicima. Dužni ste redovito vraćati svoje dugove i financijski ne zavisiti ni od koga. Bilo bi dobro kada biste imali vlastiti dom, u kojem ćete živjeti ne obazirući se na prošlost, već biti isključivo usmjereni prema budućnosti. No, svo vrijeme morat ćete biti oprezni, pa se čuvati mogućeg nasilja i ozljeda.


Rokerka - 10-2-2008 u 21:01

leleeee.....prvo cirkuzant a sad.....hehehhee


libi - 6-3-2008 u 00:14

Ja sam se ubila sredstvom za smirenje...
Zivela sam u Spaniji.Bila sam pevacica, svirala neki zicani instrument, zabavljala bogatase, proricala sudbinu i time obezbedila sopstvenu popularnost...Imala sam jedno dete i nekoliko muskarca...
Hehehehe...gde ste momci?:aeh:

Ovo mi se vec dopada:
Cilj vaše sadašnje egzistencije je pronaći, ostvariti i sačuvati neki ideal. Ako uspijete u tome - tada ćete, za uzvrat - od života dobiti sve, pa makar to bilo i u svojoj zreloj dobi.


Jeca - 6-3-2008 u 05:01

a gde su ostali forumasi? ...boze moj mili, citam svoj poslednji post na ovoj temi i smejem se....sta (mozda ko) li me je inspirisalo te veceri pitam se?:jao:


Mama_tvoja - 6-3-2008 u 13:04

Živela sam u Avganistanu od 1313-1366. Uprkos tome što sam ceo životni vek provela i radila kao sluškinja-ipak sam uspela zasnovati vlastitu porodicu i roditi dete. Tada mi je puno toga nedostajalo i susretala sam se sa brojnim ograničenjima.
U sadašnjoj egzistenciji iskusiću zaista sve:i med,i mleko,i vatru,i vodu...
Teško je sa sigurnošću prognozirati moju budućnost,možda zbog toga što povremeno ni sama ne znam šta želim. O-o

Eto to mi uglavnom piše...šta je,tu je...i ovo će jednog dana da bude daleka prošlost...


Fagot - 17-6-2008 u 11:33

Your past life diagnosis:

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Saudi Arabia around the year 1200. Your profession was that of a trainer or holder of fine animals, such as birds..
Your brief psychological profile in your past life:

Revolutionary type. You inspired changes in any sphere - politics, business, religion, housekeeping. You could have been a leader. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:

You are bound to solve problems of pollution of environment, recycling, misuse of raw materials, elimination of radioactivity by all means including psychological methods. Do you remember now?


Fagot - 17-6-2008 u 11:34

Nadam se da razumete........Onaj link sa pocetke teme nije hteo da mi otvori.Pa sam se snasao na krstarici