RTM Forum - Sta o vama govore astroloski znaci... (original)

Sta o vama govore astroloski znaci...
stela - 24-1-2007 u 21:57

Ovan - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerovatno, mali penis ili male sise.

Bik - samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

Blizanci - glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mjenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak - posesivni ludaci, uvrijede se ako im dobro jutro niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga - narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedjelja dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija - samosažaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podnijeti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj svijeta oni se ne bi šokirali, vjerovatno sudjelujući u sado-mazo orgijama.

Strelac - raspikuća i kockar, uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživiti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge.

Jarac - pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ "oprostiti" ne postoji u njihovom rječniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih, vjerovatno ne iznenadjuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe - samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko utješi, ne mogu se ni popipšati bez tudje pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.


dedinlukac - 24-1-2007 u 22:18

Vaga - narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedjelja dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

ma ovo je glupost bwej. pa ja ne smem da se pogledam u ogledalo bre od straha :P,a koka kolu i pepsi, retko kad popijem, bash ako nema piva


Kerber - 24-1-2007 u 23:16

au stela, al nas nagrdi.
sto bre ?:puzzled:


stela - 24-1-2007 u 23:28

Kerber nisam ja to izmislila...to zvezde tako kazu, ja vam samo prenosim...:hahaha:

nisu ni mene postedele

Ovan - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerovatno, mali penis ili male sise.

O-o


Rokerka - 25-1-2007 u 00:59

lele...


Kerber - 25-1-2007 u 13:29

da mi promenimo zvezde, mozda ce biti bolje?


Mila - 25-1-2007 u 15:07

xaxaxaxaxaxa e tako vam i treba kad citate svasta hehehehehe................


pan - 25-1-2007 u 20:40

LAV-ja dobro proso u odnosu na ostale:roll:


Jeca - 25-1-2007 u 22:33

:hehehe:


Rokerka - 26-1-2007 u 01:40

pa i ja sam lav bre,pan....