RTM Forum - javljanje na telefon (original)

javljanje na telefon
dedinlukac - 12-4-2006 u 13:02

*Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne.

*Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.

*Blizanci -Kaže "halo?" s veseljem. Nakon toga je spreman slušati i brbljati, zadovoljan riječima koje čuje. Ako on zove, ponekad mu je zadovoljstvo ne predsaviti se, tako da osoba s druge strane žice mora pogađati.

*Rak - Koji broj telefona Rak najčešće koristi? Majčin, posebno ako živi daleko od nje, te broj voljene osobe ako živi daleko od Raka. Razgovor s Rakom bit će najduži. Vi ste ti koji njega zovete? Uvijek je spreman razgovarati, osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne sluša.

*Lav -Lijep, hladan "halo" odzvanja telefonom, nakon čega vam se čini da vas sluša. To možda i nije istina jer, iznad svega, on sluša sebe. Također je i veliki glumlac: budući da ga ne vidite dok razgovarate, vjerujete da vas sluša ali on se gleda u ogledalu, sprema, organizira dan... itd.

*Djevica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog nečeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati račune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl.

*Vaga - Javlja se s uljudnim i kulturnim "halo" s malo zadrške, koja znači da je Vaga raspoložena za slušanje i spremna posvetiti svoje vrijeme onome tko zove. Vaga zove ne samo da čuje već iz društvenih pobuda ili ljubavi.

*Škorpion - U sebi ima nešto privlačno, tako da njegov "halo" vibrira u žici. Ako osjeti da gubi vrijeme može se jako uzrujati, posebno ako su to trenuci lošeg raspoloženja. Ako je dobre volje telefonira svima, ali u lošoj fazi uopće ne obraća pažnju na telefon.

*Strijelac -S telefonom ga, kao i s cijelim svijetom, veže pravo prijateljstvo. Raspoložit će vas i uljepšati vam dan njegov veseli "halo". Budući da Strijelac voli društvo, u razgovoru može sudjelovati više od dvoje.

*Jarac -Njegov moto je: čini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Također, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, budući da zove zbog iznimno važne stvari.

*Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom.

*Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val.


stela - 12-4-2006 u 14:30

ovo je moglo na "Horoskop" da se upise


kikiriki - 12-4-2006 u 20:29

Ajd' pozovi pa da vidis kako se razgovara tel......eheheheh


stela - 13-4-2006 u 12:16

*Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne.

sa ovim se ne slazem


dedinlukac - 13-4-2006 u 22:31

aman, zaman, potaman. pa pola nas se ne slaze, ali ajd` sad.....


stela - 17-10-2006 u 07:44

Ja i malo reci....hahahahaha


jeca226 - 7-4-2007 u 22:08

Ja bukvalno spavam sa telefonom tako da ne mogu da zamislim da imam puno posla pa ne pricam puno


Rokerka - 13-4-2007 u 13:59

hehehehe


libi - 21-5-2008 u 15:42

Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne.

http://www.romance-cafe.com/images/forum/402.gif ma tako nekako...