RTM Forum - "Ukus je karakter..." (original)

"Ukus je karakter..."
wltz - 3-5-2008 u 20:19

"...Kao sto to Morrison rece". Zamislio sam, eto, ovaj topic kao mesto gde ce ljudi moci da polemisu o raznim stvarima i govore o svojim omiljenim ili onim drugim likovima, muzici, filmu... sta god vam padne napamet, ali po mogucstvu neka svako izjasnjavanje bude potkrepljeno i argumentima. Primera radi, koliko sam puta u realnom svetu cuo pitanje "Tricky ili Massive?", pa potom visesatne polemike na tu temu, ili npr, iz licnog primera, koliko je Hugh Laurie na mojoj "top listi" glumaca odskocio u sam vrh nakon serije "Dr. House" iako sam ga ranije znao jedino kao princa iz Crne Guje i nemao nikakvo misljenje o njemu... O takvim i slicnim stvarima, slobodno razgovarajte i raspravljajte - ovde.


Mila - 3-5-2008 u 20:36

i ajde da cujem o cemu cemo da raspravljamo ja ne smem da se javim ni sa jednom mojom pametnom idejom nek neko drugi pocne hehehehe, ja i ovako volim da radim kako drugi kazu i da pratim dalje......ajde ljubim vas ja pocnite da bi ja mogla da se nastavim........


Jeca - 3-5-2008 u 23:06

''...a karakter je sudbina...'' rece neko ... ja cu da se nadovezem na temu...nek je neko otvori! Nisam sigurna koju bi sama pokrenula iz ovih stopa...mozda ovih dana eto...


wltz - 4-5-2008 u 04:05

Ok, evo recimo kako treba da izgleda. Danas sam negde vec pricao sa nekim ovo isto. Rec je o filmu Illusionist sa Edvard Norton-om i Jassica-om Biel. Film je odlican, a Edvard Norton, koji mi je skrenuo paznju tek u Fight Club-u, u Illusionist je dokazao da je vrhunski glumac i potpuno me je odusevio. O Jessici necu da trosim reci (sto bi rekli Montyevci "say no more" ;)) Eto recimo, tako ja govorim o Nortonu i ocekujem da se neko nadoveze na ovu temu, ili da jednostavno prokomentarise i zapocne nesto novo.


Jeca - 16-5-2008 u 05:08

Edaward Norton!!!! ''Perhaps, there is truth in this illusion!''

Sjajan je glumac...moju paznju je privakuo posebno u ''25th Hour''. Mada zaista kako ti rece Wltz, u ''Illusionist'' se dokazao i pokazao, kao vrhunski glumac. Mene on posebno privlaci svojim tako misticnim drzanjem. Deluje kao flegmatik u gotovo svakoj situaciji. Bar takve uloge ima. Obozavam ga!
Sto se Jessica Biel tice, sta reci...mlada, izuzetno talentovana i prelepa...sjajna kombinacija. Nju takodje jako volim!

-Do you claim supernatural power?
-Perhaps, I'll make you disappear!

Sjajan tagline:Nothing is what it seems!

http://www.theillusionist.com/

Definitivno odgledati ovaj film!


shutka - 16-5-2008 u 07:56

kazu ukus je karakter a karakter sudbina sta cu ja u svemu tom hteo bi da znam