Golubac Thrash Metal II (Radosevac Dead Zone) !!!
Svi obozavaoci metal muzike (narocito Thrash metala) i ostali alternativni svete,
pozvani ste na HeadbenginG
Sviraju:
- Scaffold
- Nadimac
- Azazel
- Mettlesome Hail
- 601
- Kuga
Ulaz BESPLATAN, samo dodjite!!!
Golubac 16.08.(SUBOTA), pocetak svirke u 19h.
Sve sto vas interesuje pozovite 0604712900 i pitajte Ciru.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....pa ja tek sad ovov videla....pa necuuuuuu....
hocu da idemmmmm
Hmmm...ako je za utehu, bice i sledece godine!
pa nije foraaa....
Maraja,kako je bilo ove godine? Jel si isla?
Heh...nisam! Prvi put izostajem! Samo znam da ih vreme ni ove godine nije posluzilo, iako to vec polako prelazi u tradiciju! Ali pretpostavljam da je
bilo vrlo pijano vece!!!
P.S. Zelela bih da pozdravim jednog pankera iz Mpeka, koji je prosle godine bio na Thrash Metal festu i umalo se zadavio lancem, kojim je previse
stegao vrat! Ja sam ga (lanac) otpetljala!
hehehe bas me zanima ko je to...posto se druzim sa nekoliko njih ovde....
Thrash Fest je postao KVLT!!! Radosevac Dead Zone, buljuk ljudi, odlicna svirka i naravno pivo za Dz. Pio je koje hteo, treznog coveka nisi mogao da
nadjes! Ako hoce neko moze da proveri kakva je bila atmosfera.
Link sa slikama na YUmetal-u:
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=37856&st=120
Slike su ! Ovo se se odnosi iskljucivo na lokalce - organizatore!
Ostale nepoznavam he he... salim se, super su slike!!!
@Rokerka
Pa ako budes saznala u svakom slucaju ga pozdravi...mislim da je tada imao plavu krestu, a ko zna mozda se i neseca vise toga (mislim pivo je ipak
bilo besplatno.. he he )
jaojjjj mislim da znam ko je,ali nisam bas sigurna....samo mi kazi da li je mladji,otprilike godine...ma ako je to taj na koga mislim,to ti je debilko pravi....katastrofa!! hahahahaha....
Ha ha ha ja u to ne ulazim, a mislim da je tako tvojih godina. Nije da sam ja ne znam koliko starija od tebe, ali od mene je mladji he he...
onda znam ko je u pitanju...ali nije on sad u majdanpeku,ne znam gde je...ali ako,sto dalje od nas... kako sam bezobrazna....ccc...
Pa mis'im stvarno....he he he, ma nije ni bitno....dodji ti sledece godine u Golubac da vi's sta je Tresh Fest he he...
da znas da hocu....
Znaci da te ocekujem... he he
naravno!!
samo treba da prodju tih godinu dana.... hehehe