RTM Forum - onkurs za Cetvrti medjunarodni festival poezije i kratke price "Janos Siveri", radove slati do10.februara 2012... (original)

onkurs za Cetvrti medjunarodni festival poezije i kratke price "Janos Siveri", radove slati do10.februara 2012...
majdankekana - 16-2-2012 u 16:59

a kategorije su,osnovci poezija,osnovci kratka prica,srednjoskolci poezija,srednjoskolci kratka prica,u kategoriji do 3o godina poezija,u kategoriji do 3o godina kratka prica.Radove slati do 10.februara 2012.godine na email stojan.simic.krpica@gmail.comDa bi se negovalo knjizevno stvaralastvo dece i omladine i da bi se sacuvala uspomena na jednog od najvecih madjaskih pesnika u Vojvodini i Srbiji i u bivsoj Jugoslaviji i Janosa Siverija,prema ideji i inicijativi i Stojana Simica Krpice,uz podrsku mr Jovana Mihajila i mr Nere Legac,u organizaciji Scene svih kreativnih , Cetvrti i međunarodni festival za decu, srednjoškolsku,studentsku i omladinu do 30 godina

'Janosa Siveri'objavljuje konkurs za literalne radove u kategoriji pesme i kratke priče i pozivaju se sva zainteresovana deca,srednjoškolska,studentska i omladina do 30 godina da svoje radove šalju na email adresustojan.simic.krpica@gmail.com (koji imaju email adresu)odnosno postom (obicnom,NEMOJTE SLATI POSEBNOM POSTOM)

Cetvrti i međunarodni festival poezije i kratke price "Janos Siver"(za konkurs) Stojan Simic Krpica Marka Miljanova 18/39 Novi Sad Republika SrbijaAKO IMAS EMAIL adresu,nepotrebno je da saljes obicnom postom,ako je nemas lako je otvoriti email adresu.

PESME I PRICE koje se salju na profil ili u inbox clanova zirija ili se dostavljaju preko nekoga nece se uzimati u obzir.Pravo ucešća imaju sva deca,srednjoškolska,studentska i omladina do 30 godina iz zemlje i sveta.

Radove ( tri pesme,odnosno tri price ) slati do10. februara 2012.godine .u tri primerka(koji salju postom),(a u jedan primerak koji salju emailom) punim imenom i prezimenom učenika telefonom,emailom...Za studentsku i omladinu do 30 godina ime i prezime,adresa,telefon ili email.I kratku biografiju.

POTREBNO JE DA UCESNICI KONKURSA NAPISU U KOJOJ KATEGORIJI KONKURISU, a kategorije su,osnovci poezija,osnovci kratka prica,srednjoskolci poezija,srednjoskolci kratka prica,u kategoriji do 3o godina poezija,u kategoriji do 3o godina kratka prica.Radove slati do

10. februara 2012.godineDodela NAGRADA bice tokom februara 2012.godine u Novom Sadu uz odgovarajuci program s nastupom prisutnih pesnikinja i pesnika.