RTM Forum - Maxtor (original)

Maxtor
VroOom - 2-4-2007 u 22:19

Kupio externi hard disk-Maxtor basics personal storage 3200- i nikako ga ne vidi comp,znaci ono "nepoznati uredjaj",nema nikakav instalacioni CD i sve ja probao sto sam znao al ne ide :barfy:
Procesor je Intel Celeron CPU 2.20 GHz ; 224 MB RAm ;
Win je XP Proffesional ; SP 2
Eto,pa dajte neki help :=)


sailor - 2-4-2007 u 22:33

Cekamo admina... Hehehehe...


VroOom - 2-4-2007 u 22:39

Fala bato ,nego da ja legnem ili da ga cekam :=)


djura - 3-4-2007 u 21:29

Pogledaj dali tvoj komp podrzava USB 2.0 jel externi HDD ne radi na USB 1,1 i dali gori lampica na njoj kad je nakacis na komp.


Doktor - 3-4-2007 u 23:21

Ma sumnjam da mu ne radi na 2.0...kad ga ova moja sklepa vidi...


VroOom - 4-4-2007 u 13:09

Podrzava usb 2.0 i gori lampica,kad istekam misa koji sa usb porta i prikljucim hdd ona ne radi,a lampica gori ,pomislio sam da su mozda driveri u pitanju i reinstalirao sam WIN i ponovo instal i jos uvek je isti problem....


VroOom - 4-4-2007 u 13:11

Kad iskljucim misa sa usb porta koji radi na njemu bez problema,na tom istom portu ne radi HDD..
To je pesnik hteo da kaze


XoNNiX - 4-4-2007 u 17:28

Brate kod XP-a je problem sto ume da se zaglupi sa USB externim uredjajima... :D
Probaj sa instaliranjem novog OS-a....
Npr. Ja imam USB ADSL router...kada ukljucim stampac router mi se izgubi iz "vidika"...Moram da restartujem komp...
Znaci probaj sa novom instalacijom os-a! ;)


VroOom - 5-5-2007 u 16:02

Resio sam problem,ispostavilo se da komp ne podrzava usb 2.0 tako da sam prikacio pci usb 2.0 card 4 port,na njega externi hdd i sljaka ko lod,btw tenk u xonnix


XoNNiX - 5-5-2007 u 22:36

Nema na cemu! ;)