Strana: 1 2 3 .. 15 |
radep001
Forum Manijak

Registrovan/a: 5-2-2008
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: odlično
ISP: *.smin.itsisp.net
|
napisana 4-11-2008 u 22:33 |
|
|
Narodni poslanik Branka Karavidić.
Gledam Skupštinu Srbije i vidim zalaganje mnogih poslanika za ugrđivanje svojih razvojnih planova u rebalans buđeta Srbije.
Na tim sednicama Skupštine,često u kadar TV urednika je lik hladne i nezainteresovane gospođe poslanika Branke Karavidić,iz Opštine Majdanpek.
Nju ne uzbuđuje ni podatak,objavjen u "Blicu" da je Opština Majdanpek na prvom mestu na listi nerazvijenih opština.
Pozivam da se jave i javno objasne oni koji su joj poverili pslanički mandat i objasne nam,dali je objavljena vest u "Blicu"pogrešna,ili koga onda
ona tamo predstavlja.
Za sve ovo smatrem odgovornim,one koji su joj poverili mandat.
Da budem precizniji,odgovor tražim od vladajuće koalicije u Opštini Majdanpek.
E,pa,izvolte.
|
|
Sneza
Forum Manijak

Registrovan/a: 5-11-2007
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: U ritmu muzike
IP: 79.101.232.*
|
napisana 5-11-2008 u 00:05 |
|
|
Mene ta gospodja podseca na Ficu, nekadasnjeg poslanika u skupsitini. Totalno sedentalan i `ladan. Jedanput je samo ustao za govornicu, a bolje da
nije, jer nije bio u stanju razgovetno ni da procita ono sto je pisalo na papiru koji je ispred sebe drzao.
|
|
cokan
Vrlo aktivni član

Registrovan/a: 27-9-2007
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: ODMORAN
IP: 91.150.101.*
|
napisana 5-11-2008 u 16:12 |
|
|
Činjenica je da se mnoge stvari rešavaju pre nego što i dođu na dnevni red ukazuje na to da i nema potrebe da se neko javlja da priča o nečemu ako to
nije na dnevnom redu. Ne bih da me shvatite pogrešno,niti da ispadnem kao advokat.Ali, kako neko da se bori za svoju opštinu, grad, ako je član
skupštinskog odbora za Kosovo,a Branka je upravo član tog tela, tu su je bacili,jer to niko nije hteo. Mislim da smo mi krivi jer prihvatamo svakakve
stvari.Npr, na prošlim izborima DS je pobedila u našoj opštini ali niko nije bio poslanik, već su poslanici bili ljudi iz gradova u kojima je taj isti
DS izgubio od radikala.Ovaj put smo dobili ovo, poslanika u odboru za Kosovo.Dokle?"Ne znam, nisam pametan".
|
|
libi
Moderator

Registrovan/a: 23-2-2007
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: sama sebi trcim u susret rasirenih ruku...
IP: 77.46.250.*
|
napisana 5-11-2008 u 16:26 |
|
|
Mene vise brine ovo nase "stanje" na karti...od politicara "nema leba", bili oni narodni poslanici, ministri, ambasadori, predsednici,
kuriri...
Majdanpek je prvi, Majdanpek je poslednji...sto mu isto dodje...
Stvarno nam je situacija porazavajuce teska...
|
|
Sneza
Forum Manijak

Registrovan/a: 5-11-2007
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: U ritmu muzike
IP: 79.101.250.*
|
napisana 5-11-2008 u 16:28 |
|
|
Cokan, ja tebe nista ne razumem!?
Kako neko moze da pristane na odgovornu duznost, u ovom slucaju doticna gospodja (nemojte me pogresno shvatiti, ja tu zenu ne poznajem, niti znam
njene sposobnosti i kvalifikacije) koja se, kako kazete, nimalo ne razume u tematiku datog joj zadatka? Kako ona moze da bude poslanik za Kosovo?
Kazes "Tu su je bacili."
Izvini, molim te, ali meni je ovo totalno nebulozno!
Da nije zalosno bilo bi smesno!
|
|
Strana: 1 2 3 .. 15 |