RTM Forum - Možel ova: Izbori u maju , Spremte se spremte. (original)

Možel ova: Izbori u maju , Spremte se spremte.
nacional - 13-2-2008 u 21:54

Šta očekujete od lokalnih izbora i kakve su Vaše prognoze.
Ajmo, tri , četiri, sad......pali......


libi - 15-2-2008 u 10:52

Nikada od izbora ne ocekujem nista i ne razumem one druge koji ocekuju...

Zelje i ocekivanja postavljam samo prema sebi i svojoj sposobnosti da ostvarim svoje ciljeve...
Realno, politika je kurva...


nacional - 15-2-2008 u 11:04

Pa koji su onda razlozi što ljudi uopte izlaze na glasanje ako ne očekuju nešto od toga. Misliš li da je tvoj stav ispravan u odnosu na preko 4 miliona glasača koji su iz očekivanja nečega glasali na poslednjim izborima. Misliš li da si iznad tih 4 miliona?
Ko visoko leti ?
U Majdanpeku se stanje nikada neće promeniti , kako je bilo pre 20 godina tako je i sad, tapkanje u mestu. Kad se jednog dana probudiš u pustom gradu zapitaćeš se da li si mogla nešto promeniti ali kao i sve u životu , posle ..... nema kajanja.


libi - 15-2-2008 u 12:05

Izbori su biracko pravo...Ja iskoristim ovo pravo,hvala drzavi koja mi ga je omogucila( jer ima i drugacijih drzava), ali ne ocekujem nista.Dakle, ako me pitas, da li glasam, glasam.
Ti si pitao za ocekivanje. Od izbora ocekujem njihovo svrhu... Imacemo novi ili stari sastav skupstine, 31 - nog izabranog odbornika koji ce birati predsednika.
Da li jos nesto treba da ocekujem?


libi - 15-2-2008 u 12:14

Zaboravih, ako si me pitao za ciju cu odbornicku listu da glasam, to cu znati u maju...


nacional - 15-2-2008 u 14:11

Citat:
Originalno postavio/la libi
Izbori su biracko pravo...Ja iskoristim ovo pravo,hvala drzavi koja mi ga je omogucila( jer ima i drugacijih drzava), ali ne ocekujem nista.Dakle, ako me pitas, da li glasam, glasam.
Ti si pitao za ocekivanje. Od izbora ocekujem njihovo svrhu... Imacemo novi ili stari sastav skupstine, 31 - nog izabranog odbornika koji ce birati predsednika.
Da li jos nesto treba da ocekujem?


A što glasaš ako ne očekuješ ništa samo druga imena u skupštini opštine a ne rezultate.


libi - 15-2-2008 u 14:35

Citat:
Originalno postavio/la nacional
U Majdanpeku se stanje nikada neće promeniti , kako je bilo pre 20 godina tako je i sad, tapkanje u mestu.


eto odgovora...


nacional - 15-2-2008 u 19:07

Pa ko je za to kriv?


radep001 - 16-2-2008 u 10:59

Povodom konstatacije da je politika kurva.
Politika je onakva kakvi smo. Ne bavljenje politikom je kukavičluk. Politika je kukavicama dežurni krivac.


nacional - 16-2-2008 u 12:26

Pa neko misli da je bavljenje politikom lak posao , i jeste onima koji se politikom bave iz ličnih interesa ali ako se politikom baviš iz ideologije i služenja narodu onda to nije ni malo lak posao. Politiku su napravili kurvom oni koji su se kurvanjski odnosili prema narodu.


Sneza - 16-2-2008 u 17:12

Na zalost, do sada se na nasim prostorima jos nije pojavila osoba koja se politikom bavi iskljucivo za dobrobit naroda, vec taj posao radi samo radi svojih licnih interesa.
100 x smo se uverili u to, tako da ni ubuduce ne ocekujem nikakve bitne promene u korist gradjana.


nacional - 16-2-2008 u 17:26

Ubuduće otvori oči.


Sneza - 16-2-2008 u 18:09

Bas zbog toga sto su mi oci otvorene, vidim to sto vidim


nacional - 16-2-2008 u 18:29

Pa to je zato što kasno otvoriš oči ili gledaš samo pravo , osvrni se malo i sa strane.


Sneza - 16-2-2008 u 20:06

Na koju god stranu se okrenem, svuda isto!
Ni jedna strana mi nije omogucila pristojan i udoban zivot.
Kad sam verovala onima koji su obecali hleb za 3 srpska dinara, grdno sam se presla!
Tek su ovi sada amateri u onosu na njih.
Razlika je samo u nijansama, a princip je isti.


nacional - 16-2-2008 u 20:10

http://i28.servimg.com/u/f28/11/79/68/37/g-1710.jpg


nacional - 20-2-2008 u 15:09

POČETAK KRAJA
(Moderna Basna za Decu i Odrasle)
Nekad davno živeo jedan dobar pastir koji je imao veliko stado ovaca i držao ih na ogromnoj livadi punoj zelene i sočne trave. Kad je umro na njegovo mesto dođe ne tako dobar, u stvari, izuzetno zao pastir. Umesto da čuva i brine se o ovacama, njemu je jedino bilo važno da navo-dno gleda svoje lične intrese. Uz to je imao i dublje psi-hološke probleme koji su se manifestovali iracionalnom i skrivenom mržnjom prema sebi samom a naročito prema njegovim ovcama. Novi pastir je nastavio da drži stado na mirisnoj livadi, prepunoj raznobojnog cveća, ali je neprestano izdvajao po jednu ovcu i odvodio je u veliku brvnaru iz koje se ona nikad više nije vratila.
Istovremeno, novi pastir—koji je sebe nazvao vlast te insistirao da ga i drugi tako vide i zovu—počeo je da dovodi razne životinje iz regija širom sveta i sa njima popunjavao prazna mesta, na prostranoj livadi, koja su nastajala sve učestalijim odvođenjem ovaca na klanje. Svakog meseca bilo je sve manje i manje ovaca, no one se nisu bunile jer im je bilo najvažnije da imaju hranu i vodu, a to što povremeno po jedna od ovaca biva odvu-čena u obližnju kolibu, ostalih se nije ticalo sve dok nije došao njihov red, ali tada je već bilo isuviše kasno!
Prolazile su godine i na kraju je od nekad izuzetno velikog stada ostalo samo nekoliko ovaca. Krokodili, lavovi, zmije, džinovski gušteri, orangutani, kamile, nilski konji, nosorozi, gorile, hijene, impale, žirafe, zebre, lame, kenguri, tigrovi, slonovi i druge dovedene životinje, sa različitih kontinenata, polako su prisvojile celu livadu, jezero, planinu i šumu; uzgred, nemilosrdno proganjajući preostale ovce... Ne prođe dugo vremena a sve ovce nestadoše bez traga i glasa, što je zlog pastira činilo veoma srećnim.
Šetao bi on tako livadom na kojoj je nekad paslo stado od koga je uzimao mleko, vunu, i meso: ali sada više nije bilo ovaca već isključivo divljih životinja i opakih zveri koje su došle ko zna odakle. I dok je tako gladan i izne-mogao hodao u samoći, podmukli došljaci su ga vrebali i sačekali u zasedi, pa na njega iznenada nasrnuli.
Ščepali su ga za gušu, odvukli u žbunje i krvožedno davili, istovremeno rastrzali i jeli živog, dok je iz njega život polako isticao. Na kraju, na nekad divnoj livadi sada su živele nove vrste životinja: samo ovaca i pastira više nije bilo. Od prevelike ispaše i nekontrolisane upo-trebe zemlje i njenih resursa—zapravo, zbog dovođenja stranih životnih oblika—od prelepe, kultivisane livade i velike šume postala je prvo tamna močvara koja polako presuši i pretvori se u pustinju. Potom sam život usahnu jer dekadentni pastir i retrogradna budala koja sebe nazva vlašću bio je, u stvari, i sumanuti šumar koji patološki mrzi šume [poput vatrogasca piromana], bio je pritajeni degenerik koji mrzi samog sebe, a pre svega nije voleo i čuvao svoje ovce već ih je nemilice sabotirao i prodavao za sitne pare pa samim tim uništio razlog svog postojanja: svrhu postojanja svega, same vasione!
Jer kad se superiorni životni oblik zameni inferiornim; kad se pamet zagadi ili zameni ludilom; kad se belo uprlja crnim, žutim i crvenim; kad se naša budućnost poistoveti sa našom propašću; kad se ono što je pitomo, kultivisano i napredno zameni onim što je divlje, nekultivisano i naza-dno; kad se patriotizam proglasi zločinom; kad se svetlost nazove tamom; kad se od muškaraca prave žene, a žene primoravaju da budu muškarci; kad se civilizacija zameni divljaštvom; kad se istina prikriva ispod mora propagande i laži; kad se umesto genija promovišu i nameću budale i mediokriteti; kad prosjaci imaju lagodniji život i više para od radnika; kad lopovi, prevaranti i perverti postanu dru-štvena elita, najbogatiji i najugledniji članovi naše zaje-dnice; kad iracionalno nadmaši racionalno; kad se priro-dna selekcija zameni negativnom selekcijom; kada se bela kuga smatra normalnom pojavom, a nasilno oduzimanje naših teritorija i postepeno otimanje cele zemlje nazove progresom; kad se ogavni zvuci smatraju muzikom, a ružne gluposti postanu umetnost; kad se praznoverje, religije i nadrilekarstvo više vrednuju od nauke, filozofije i medicine; kad su sportisti i zabavljači važniji, cenjeniji i bogatiji od istinskih intelektualaca; kad su mediji i „zaba-vna industrija“ pretvoreni u epicentre zla; kad se nad nama vrši diskriminacija i represija te od nas brutalno oduzima i otima kako bi se drugi favorizovali i njima nemilice davalo; kad ogavni stranci i ekstremni divljaci imaju dozvolu da nas pljačkaju, maltretiraju, degradiraju, ponižavaju, iskorišćavaju i zlostavljaju, a nama je zabra-njeno da se branimo; kad su nam nemilosrdno nametani bizarni stavovi pacifizma, mazohizma, kulturnog relativi-zma i tolerancije prema svemu i svačemu; kad smo siste-matski indoktrinirani da se svojevoljno samouništimo; kad su drugi važniji od nas samih, kad se njima daju i garantuju prava veća od naših prava; kad se umesto naše dece forsiraju, više vrednuju i štite tuđa deca; kad se život preobrazi u smrt: onda sve prestaje da ima smisla, onda je to ništa drugo do početak kraja!
NARAVOUČENIJE: Menjajmo „naše“ (zle) pastire/šu-mare, kako znamo i umemo, dok još za to ima vremena!


radep001 - 20-2-2008 u 23:03

Nije rtko da neki zaista gledaju na sve strane, ali pod jakim dejstvom propagande, ništa ne vide. Onda se jako razočaraju, pa umesto da vide da je deda mraz fikcija, i dalje očekju poklone.
Nemojte prihvatati da Vam niko ispunjiava želje.
Pokušajte da vidite šta je moguće.
Sa toga, odlučite se za moguće.
Biće Vam malo teže, jer su mogućnosti poprilično skromvija od želja, ali će te biti oslobođeni razočarenja. Na kraju smatram da niko nema pravo, pa ni u ime demokratije, prebaciivati svoju odgovornost na druge, zbog loše procene i nerealnih očekivanja.


St.Rudnoglavski - 21-2-2008 u 14:27

r@adep001
"Pokušajte da vidite šta je moguće."

Pa da vidimo šta je moguće, a i šta ćemo lično da osetimo, tj. čime ćemo mali korak po mali korak poboljšati kvalitet života (znači bez visoke politike, međunoradno pravo i tome slično).

- ukidanje TV pretplate
- vraćanje vikend-tarife za utrošenu el. energiju
- ukidanje zona za el. energiju (ili bar podizanje gornje granice zelene zone)
- apsolutno ukidanje svih "medicinskih" participacija (makar za usluge, koje su ispod neke normalne cifre)
- apsolutno besplatno školovanje za učenike (studente) koji se redovno školuju i polažu ispite u predviđenom roku (državne institucije)
- smanjenje svih vrsta poreza (uslov da se smanje troškovi državnog aparata, a ne za prosvetu, zdravlje, odbranu...)

... možda je dosta za neposredno sledeće izbore (navedene stavke se više tiču parlamentarnih izbora, ali i u kampanji za lokalne izbore, možda se mogu prepoznati oni koji ozbiljno misle da rade na ovim pitanjima i da mogu da ih uspešno završe).
-


libi - 21-2-2008 u 16:08

e moj St.Rudnoglavski...nikada se navedene stavke nece realizovati, nikada vise. Nema partije, bar ne medju postojecim, aktuelnim lovcima na vlast, koja moze, ukoliko pobedi na nekim buducim parlamentarnim izborima, ne da postigne bolje, vec da vrati na staro...iz po meni, dva razloga. Pre svega, sistem vise nije isti, ne pricam o demokratiji, autokratiji i drugim oblicima vladavine u sistemu jedne drzave, vec o samom sistemu.Dakle, dobrodosli gradjani jednog socijalistickog sistema i raspolozenja u kapitalisticki sistem. Tesko je, a ? Drugo, boljitak uvek postize narod ( citaj : ceo narod ) a ne sacica politicara kojih po pravilu, u svim zemljama sveta, boli uvo za narod, jer imaju sopstvene interesne sfere i ciljeve.


St.Rudnoglavski - 21-2-2008 u 18:17

Libi, da li tvrdiš da narodu ne odgovaraju promene, koje sam naveo?

Ako mu odgovaraju promene, šta ih sprečava da ih izvede? Šta ih sprečava da demokratskim putem (većinom glasova) izabere stepen međusobne solidarnosti? Da li kapitalizam isključuje mogućnost navedenih promena (ili kapitalizmu prijaju još veća TV pretplata, još veće participacije, još veći porezi!?)?

U demokratiji su sasvim moguće i promene koje sam naveo i mnoge druge...

Samo je potrebna većina koja će da podupre takve promene. Samo je neophodno da mi obični glasači sledimo jasne i skoro opipljive stvari, a ne nejasne i prazne parole, ma koliko zapaljive bile.


nacional - 21-2-2008 u 18:25

Svaka čast St. ali narod ne želi da mu bude bolje bar ne većina jer to je dokazano na poslednjim izborima.


nacional - 7-3-2008 u 15:20

Mene u stvari zanima šta mislite o članovima SRS-a u Majdanpeku i njihovoj aktivnosti.


nacional - 15-3-2008 u 22:27

http://www.youtube.com/watch?v=u7uYWFa8-Qo&feature=related


Crvenokosa - 9-4-2008 u 00:09

Ocekujem da pobedi proevropska strana,i da napokon udjemo u EU


radep001 - 9-4-2008 u 12:12

Crvenokosa ,

U čemu je problem.
Jeli problem kako da potrošite višak novca?
Za ostalo, evropa je ovde bila i biće,a ovim otimačima evrope će neko suditi.
???????ko Vam brani?


nacional - 9-4-2008 u 17:45

HA HA HA : Dobra fora.


perica - 13-4-2008 u 22:06

interesuje me sta bi ste radikali vi uradili kad bi ste dosli na vlast?gledano unazad vi i kad ste imali vlast vi ste je predali zasto ste to uradili?imali ste vasu priliku i mogli ste odavno da promenite situaciju u srbiji.da li ste to vi spremni samo da kritikujete vlast i da niste sposobni da sami nesto uradite?


radep001 - 13-4-2008 u 22:28

Nije sve jedno čuti da je neko kakio,pa da i ti kakiš.
Nema tu politike.Veruj.
Šta da ti kažem kakda ništa ne znaš o onome što pišeš.


Mama_tvoja - 13-4-2008 u 23:40

Pa Rade prosvetlite nas. I ja se slabo razumem u politiku,pa bih volela da čujem šta je to što Vi znate,a mi ne znamo-čisto informativno i da se usmerimo na pravi put tako što ćemo da glasamo za prave ljude.


Korleone - 13-4-2008 u 23:51

Vidim da ima ljudi koji se puno razumeju u politiku, pa na one stvari koje im se ne dopadaju odgovaraju vredjanjem. Trazio sam da mi neko od radikala da konkretno resenje nekog problema a ne da se samo negativno izrazavaju o ostalima. Odgovora nema, verovatno cuvaju te ideje, da nece nako da im ih ukrade. Njihova prica je, mi cemo ovo, mi cemo ono.Mene zanima kako?


sailor - 13-4-2008 u 23:53

Citat:
Originalno postavio/la radep001

Nema tu politike.Veruj.

Kako bre sad nema politike, Rade...?


radep001 - 14-4-2008 u 00:18

urednik,

Priznajem. Pogrešio sam. preterao sam sa političkim realizmom.
Jeste, politika je za mnoge rekla kazala.
Ima onih kojima je politika,svašta.Meni nije.
Ako Vam odgovara, neka za Vas tako i ostane.

Korleone,

U pravu si za mnoge stvari. Radikali ne trba da se hvališu.To je moj stav.Treba da poprave ovo što je pokvreno i ništa više i ništa strašno.

Mama_tvoja,
Poštovanjem,

Hvala Vam za uvažavanje.
Ne mogu da vam dam tražene savete,jer smatram,a i ubeđen sam da samo Vi imate jedino pravo izbora i da drugi na to apsolutno nemaju pravo.


Korleone - 14-4-2008 u 17:36

Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?KaKaKako?kKako?o?ko?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Kako?Dajte samo jedan predlog!!!!!!


Korleone - 14-4-2008 u 18:33

Ja ne znam sta je sa ovim narodom, toliko malo ljudi na mitingu radikala u Boru, a jos je predsednik opstine Bor radikal?


perica - 15-4-2008 u 00:47

mozda je predsednik promenio svoje politicko misljenje


Korleone - 15-4-2008 u 00:54

Ne znam za predsednika ali mislim da su Borani promenili svoje politicko misljenje.
Samo da ne bude "lose je vreme bilo", a u vreme odrzavanja mitinga nije padala kisa!


perica - 15-4-2008 u 00:57

ne ne ovako je bilo spustio se dim pa ljudi nisu videli gde su radikali


Korleone - 15-4-2008 u 00:59

Nemoj sad da ih vadis, nije bilo ni dima


perica - 15-4-2008 u 01:06

mozda je pala magla


Korleone - 15-4-2008 u 01:09

Nije bilo ni magle...Ne znam, verovatno su ljudi poceli da misle


Sneza - 15-4-2008 u 02:04

E deco, deco, samo vi razmisljajte Cedinom pametnom glavicom i daleko cete da stignete!


radep001 - 15-4-2008 u 08:53

Vaš Čedica;nekada veliki četnik,a sada?
Ni Darvin,nigde nije naveo ni jedan primer tako brze evolucije,
kao što je Čeda evoluirao od četnika do novo-komuniste.


Korleone - 15-4-2008 u 09:43

Ne mislim ja Cedinom glavom, mislim svojom, recimo samo da su mi njegovi stavovi najblizi.
Gde su rade ljudi na mitingu, pa stvarno ih je bilo malo...


nacional - 15-4-2008 u 10:13

Kakvo foliranje , pa nismo mi od juče , iz tebe govori Dinkić, ne možeš nas prevariti a i nik ti odgovara.


Korleone - 15-4-2008 u 10:25

Dinkic i govori i radi, meni je to dovoljno, a neki samo govore i govore i govore...a nista ne kazu


nacional - 15-4-2008 u 10:27

Pa tako kaži onda a ne da se kriješ iza LDP-a. Mafija, Korleone, samo vam fali KOza Nostra.


Korleone - 15-4-2008 u 10:30

Nije los Ceda, samo mi je malo suvise liberalan. Brkate pojmove


nacional - 15-4-2008 u 10:32

MOguće da neko brka pojmove samo iz komentara sam shvatio da si LDP , jel to tako ili ne?


Korleone - 15-4-2008 u 10:43

Sto ste bre toliko zapeli, jesi li odavde ili odande? Da vam Toma cita Cedin politicki govor, ne bi nista rekli, imate taj stav " mi smo u pravu, niko drugi nije", naravno, dok vam se ne prikloni, kao Kostunica!


nacional - 15-4-2008 u 10:45

Ma pukli ste i tome je priči kraj.Doviđenja na sudu.


radep001 - 15-4-2008 u 11:11

Da su u laži kratke noge,potvrdiće se 11.a naročito posle.


Korleone - 15-4-2008 u 12:16

Sud u kome ste vi i tuzioci i sudije i "dzelati"(moram navodnike, opet cete pogresno da razumente)?


perica - 15-4-2008 u 12:44

a sta je seselj?jel i on neki cetnik ili mozda nacista?samo je hitler imao viziju velike nemacke.


radep001 - 15-4-2008 u 12:46

:anim-jjd::anim-jjd::anim-jjd:


Korleone - 15-4-2008 u 12:48

Seselj je Veliki vodja


perica - 15-4-2008 u 12:51

pa kad je debeo


radep001 - 15-4-2008 u 12:51

Čeda :anim-jjd::anim-jjd::anim-jjd:


perica - 15-4-2008 u 12:53

jel su se to radikali predali?pa nemaju drugo sta da kazu


radep001 - 15-4-2008 u 12:56

Sve smo rekli.
Kome nije dosta ovakve demokratije?


radep001 - 15-4-2008 u 13:07

Klinci, istekao je školski čas.
Utvrdite stečeno znanje.
Sledeći čas će se naknadno zakazati.
O tome ćete biti blagovremeno obavešteni.

Do daljnjeg :anim-jjd::anim-jjd::anim-jjd:


Korleone - 15-4-2008 u 19:03

Sto se tice Cede stekao je moje postovanje time sto je Milosevica poslao u Hag!


Sneza - 15-4-2008 u 19:18

Citat:
Originalno postavio/la Korleone
Sto se tice Cede stekao je moje postovanje time sto je Milosevica poslao u Hag!


Ti se ponosis time!? Mene bi bilo sramota!
"Čime se budala diči, pametan se stidi!"


Korleone - 15-4-2008 u 22:42

Poslao je zlotvora odavde, ono mozda je trebalo ovde da mu se sudi, nama je najvise zla naneo! Da vam ga nije mozda bilo zao kada je otisao? Imam utisak da nekim ljudima bas nedostaje, izgleda da su neki ljudi brzo sve zaboravili


Sneza - 15-4-2008 u 23:10

Po cemu je Ceda merodavan da odlucuje ko je zlotvor i koga ce poslati u zatvor?
Sve i da je u pravu, zasto Srbe salje u tamo nekakav Hag, zar u Srbiji ne postoji pravosudje, nego mora u inostranstvu da im se sudi?
Ceda je nista drugo do dupelizac i uvlakac, eto to je on!


Korleone - 15-4-2008 u 23:17

Sad se i ti ljutis, mislim, stvarno...


Sneza - 15-4-2008 u 23:21

Ne ljutim se Korleone, daleko od toga, samo iskreno iznosim svoje vidjenje.
Nemoj ni ti da se ljutis, nema razloga.


Korleone - 15-4-2008 u 23:25

Ma ne ljutim se ja, tesko je mene naljutiti


perica - 15-4-2008 u 23:54

milosevic je vodio internacionalne ratove zato mu se u hagu sudilo.da se vodio rat izmedju dva sela niko ga ne bi tamo poslao.da li ste se Snezo zapitali od cijih para zive miloseviceva zena i sin u Rusiji?i ja da ga zalim ma nepada mi napamet


sailor - 15-4-2008 u 23:57

Citat:
Originalno postavio/la Sneza
zar u Srbiji ne postoji pravosudje

U Srbiji jos uvek postoji neko cudno pravosudje zbog koga doticni urednik sa svojim kolegama i dalje otplacuje kazne koje u normalnom svetu nikada ne bi placao... Nemoj, Snezo, o pravosudju, molim te... Muka mi je... Ne od tebe, daleko od toga... od drugog neceg... Ako pomenem, opet cu placati...


radep001 - 16-4-2008 u 00:14

Bravo.Ponosite se Hagom.Alal vera.
Ne vidite da se i oni stide onoga što čine.Vi im se divite.
Naše pravosuđe je onakvo kakva nam je vlast došla na krilima ravolucije 2000. i krilima NATO anđela.
To su vaši uzori.
Zbog vaših frustracija mrzite državu u kojoj živite,i to bolje od proseka.


perica - 16-4-2008 u 00:28

ja bih vise voleo da sam rodjen na jamajci ili mauricijus.na kvalitet naseg pravosudja najvise je uticala vasa politika rade.djindjic se borio da to promeni ali nazalost nije uspeo


sailor - 16-4-2008 u 00:35

Citat:
Originalno postavio/la radep001
Bravo.Ponosite se Hagom.

Stvarno mi je glupo da odgovaram na ovo... Ne ponosim se Hagom, ali svakako se ne ponosim ni nasim pravosudjem...
Ako skapirate, Rade, skapirali ste, ako ne, nista... (A cenim da nećete...)
Ako ćemo pravo, moja muka je mala... Ima tu i gorih... Ćuruvija, i mnogi drugi... I sad ja kao ''veeeeruuujeeeeem''... U šta...? U naše organe pravosudja i čega god...?! Ma daaaaaaaaaaaaaj... A Ćuruvija je ubijen kada...? Njegov slučaj, na žalost, povezuje oba vremena... I ono pre i ono posle...
Biće da nikome nije stalo...
Hvala...
(P.S. Jel u to vreme ministar informisanja bio Vučić...? Ili grešim...? A posle njega...? Mnogi drugi... I niko se nije potrudio da se to reši... Očekujete i obećavate slobodno informisanje...? I jedni i drugi...? Smešni ste...)


radep001 - 16-4-2008 u 00:48

perica,

Za vreme i državu u kojoj si rođen,nisam valjda ja kriv,ali pošto ti i to ne znaš,kao i druge stvari,-krivi su ti otac i majka.

urednik,

Zaista razumem nezadovoljstvo i srdžbu svih koji su prošli kroz institucije ovog sistema,a nisu zaista krivi.
Nije prigodno,ali i ja imam posledica od primena zakona u sva tri sistema,ali da zbog toga pravdam nedela NATO-a,a po njegovom nalogu i haški tribunal,smatram najvećim mogućim zločinom.
Vi bisste trebali znati ko je Majkl Mur,američki reditelj.što malo ne razmislite o onome što on pokazuje svojim dokumentarcima.
Ima još,ali neka za drugi put.


sailor - 16-4-2008 u 00:55

Citat:
Originalno postavio/la radep001
perica,

Za vreme u koje idržavu u kojoj si rođen,nisam valjda ja kriv,ali pošto ti i to ne znaš,kao i druge stvari,krivi su ti otac i najka.

urednik,

Zaista razumem nezadovoljstvo svih koji su prošli kroz institucije ovog sistema,a nisu zaista krivi.

Ne OVOG sistema, Rade... Pokusajte bar jednom da ukapirate sta vam se prica... (Koliko god bila nemoguca misija...) PRETHODNOG sistema... Tada je ubijen covek... A i kasnijih sistema... Tada je sve bilo bas briga sto je ubijen...
Što se mene tiče - toliko... Kada vidim ubice nekog (bilo kog) novinara u zatvoru, onda možemo dalje da pričamo... Ovako je bez veze...Niko nije odgovarao za ubistvo novinara, ni u starom ni u novom sistemu... (Za to vreme birajte se koliko hoćete, svejedno mi je...)


radep001 - 16-4-2008 u 01:11

urednik ,

I ti imaš sindrom žena u crnom.
Samo si ti nadrljao i niko više.Kaži kad da se vidimo i da vidiš moj dosije.
Pobogu barate, pa ubijali su i ubijaju nemilosrdno svaki božji dan.
To nije ništa prema nepravdi koja je tebi i neni naneta.
Nema sistema bez nepravde.ili ćeš reći da nisam u pravu.
Ali mene za to da mrziš i kažeš da ne kapiram i imam kakvu zlu nameru prema bilo kome od vas.Pa preterujete braćo moja, i to prviše.


sailor - 16-4-2008 u 07:07

(Ko me ter'o...?) Daj, bre, Rade, ti u svemu vidiš da te neko mrzi...
Ja sam ipak pričao o ceni žita na svetskoj pijaci...


radep001 - 16-4-2008 u 08:07

Dobro.

Pa, ubili su u Hagu i Slobu pogrešnim(ne davanjem saglasnostri za lečenje).
Ubili su Sadama,Kenedija,pripadnike političke organizacije za oslobođenje Teksasa,proglasili su sve one koji se suprostavljaju američkim interssima bilo gde u svetu teroristima i to je presuda na smrt.Gde su tu sudovi,ustrage..........GOZIM SE.
Pišite otvoreno i bez rebusa.Bez onoga," šta je pisac hteo da kaže".Ne optužujte me da ne kapiram. Ako sam nešto pogrešno razumeo,objasnite u čemu je stvar.Vi niste klinac.
Što se tiče rečene mržnje,znam da nije mržnja uperena prema meni,znam i prema kome,ali sve jedno, hteo sam da Vam dočaram koliko je opasno sa mržnjom rukovati,prema kome god je uperili.Jednostavno,dovoljno je biti neodmeren bezobrazan,nevaspitan....... u bude svašta.
Naravno,ne mislim da me mrzite i povlačim tu rečenicu.Očekujem razumevanje za njenu svrsishodnu upotrebu.
I na kraju,jednu ne obavezujuću i krajnje dobronamernu primedbu.
Nemijte braniti one ne vaspopitane momke koji sebi do dopuštaju svašta,ne samo iz neznana,već sa ciljem da kod mene i drugih izazovu bes.
To je pokvreno do kraja.
Na takve nastupe ću odgovarati ADEKVATNO.
Jesmo li se rzumeli?


radep001 - 16-4-2008 u 23:45

http://i301.photobucket.com/albums/nn56/radep001/images5.jpg


perica - 17-4-2008 u 15:35

svako ima svoje misljenje i drugaciju politicku orijentaciju.izgleda da po vama samo vi imate pravo glasa tj. vi radikali.nisam hteo da budem bezobrazan ali ste me vi naterali vasim radikalnim ponasanjem i pretnjama.po vama mi smo narkomani, budale... sta ce te da uradite ako neko od nas dodje na vlast?mislim na nas mladje.


Korleone - 17-4-2008 u 16:00

Rade je primer vaspitanja, sve mimo njegovih stavova je neznanje, neinformisanost, glupost...Mi iznosimo svoje stavove, mislim da na to imamo pravo, a ako se to tebi ne dopada bas me briga!!! Kako ces ADEKVATNO da reagujes, da li je to pretnja ili sta?


Sneza - 17-4-2008 u 22:26

Urednice i meni je muka od sveg javasluka u Srbiji, pocev od pravosudja do zdravstva. Potpuno shvatam tvoj gnev, pogotovu sto si i licno pogodjen.
Kad sam govorila o Haskom sudu, htela sam na nesto drugo da skrenem paznju, a to je cinjenica da one sudije tamo nemaju elementarnog znanja o nasoj zemlji. To je smejurija kakava banalna i glupa pitanja postavljaju. Oni prvo treba da se obrazuju i prouce istoriju naseg naroda.
Zar smatrate da je haski sud pravedan? Pa, ljudi moji, tamo se ogroman novac obrce! Ne sede oni danonocno tamo zbog suvih sljiva i gloginja, vec zbog para. Zar mislite da je pravda pustiti na slobodu onog najveceg srbomrzca Ramuša Haradinaja, koji ne krije mrznju, cak je i u svojoj autobiografskoj knjizi "Priča o ratu i slobodi", napisao:
"Stalno smo napadali srpske snage. Na svakom mestu. Danju i noću. Bez skrivanja. Svakog dana smo ubijali srpske policajce... "
Sad on ispade nevin, a nasi Srbi su vecito krivi!


Sneza - 17-4-2008 u 22:32

Citat:
Originalno postavio/la perica
da li ste se Snezo zapitali od cijih para zive miloseviceva zena i sin u Rusiji?


Marko je brao visnje :D


Sneza - 17-4-2008 u 22:43

Perice bre, ja sam najveci protivnik milosevicevog vremena. Ne ponovilo nam se!
Njega vise odavno nema i sto neko rece, manite se vise Milosevica, bilo je dosta vremena da se stvari normalizuju. Stvarno me nervira kad za svaki neuspeh krivite nekog ko vise odavno ne postoji!


Korleone - 17-4-2008 u 22:55

Nije proslo dovoljno vremena da se stvari normalizuju, negde mozda i bi ali ne i u Srbiji. Posle pada Milosevica smo imali ubistvo premijera, konstantan pritisak zbog Kosova...sve to usporava proces normalizacije. Slazem se ja da se sporo radi, ali se radi. Cinjenica je da dok ne sredimo situaciju necemo ni uci u EU, ovako bi smo bili njihov jos veci problem


Sneza - 17-4-2008 u 23:03

Koj` ce nam djavo EU!? Zasto da trpimo necije ucene i pritiske!? EU da nas normalizuje!? Valjda to umemo i sami, pametni smo za toliko.


Korleone - 17-4-2008 u 23:05

Pametni jesmo, ali ne mozemo sami


Sneza - 17-4-2008 u 23:16

Naravno da ne mozemo sami. Mi moramo da saradjujemo sa svetom, ali upotrebimo nase znanje i pamet. Ne nasedajmo na ucene i ponizenja.


Korleone - 17-4-2008 u 23:19

Pitanje je koliko znanja imamo, mnogo kasnimo


perica - 17-4-2008 u 23:38

kasnimo previse.trenutno smo u takvoj situaciji da nas ucenjuju ali jednom i to mora da prestane


Sneza - 18-4-2008 u 01:00

Prestace znas kad? Kad padnemo na kolena i kad se pokorimo njihovim ucenama, kad prodamo dusu svoju i svoje dostojanstvo i ponos.
Koliko vidim to vreme dolazi, nije mi zao zbog sebe i moje generacije, jer mi smo nse cenili i cuvali, ali vas, deco, iskreno zalim!
Sto se tice inteligencije, kasne za nama i to mnogo! Sila je jedini njihov adut!


perica - 18-4-2008 u 01:05

nebih rekao za inteligenciju.imaju razvijenu tehniku.znam da je F117 napravljen jos 1979 god.pa vi vidite sad.ako smo toliko inteligentni sto imamo najskuplji internet u evropi?jel se tu nesto trosi?tehnika govori za sebe.dzabe smo pametni kad to nase znanje nemozemo da pokazemo


Sneza - 18-4-2008 u 02:28

Nemoj tako da rezonujes i Nikola Tesla je bio Srbin, a u Srbiji je struja najskuplja.
Nije istina da svoje znanje ne mozemo da pokazemo. Znanje se svuda u svetu ceni i nema veze sa politikom. Nasi strucnjaci su veoma cenjeni sirom sveta, niko ih ne pita za nacionalnost i politicku pripadnost.


perica - 18-4-2008 u 10:10

jeste li sigurni da ih niko nepita?imam druga koji radi u nemackoj za neku firmu i rekao mi je da mu dosta prebacuju zbog toga sto je srbin jer zauzima mesto nekom njihovom strucnjaku.da bi neko pokazao koliko zna mora da izadje iz ove zemlje i da se dokaze.tako je bilo i sa teslom.srbija je zemlja sicusnih mogucnosti.


AOCKAI - 19-4-2008 u 14:48

F117 je to onaj iz Budjanovca :hahaha:

Pa ako cemo po toj osnovi, nemas prava na svoj komentar, s obzirom na to da smo ga skinuli iz oruzja koje nije ni projektovano za tako nesto.

Nasa jedina i sve prisutna kvaka kroz istoriju jeste ta sto nikada nismo imali sredstava da razvijamo sopstvene ideje. Sredsva su jedino sto nam nedostaje. Pa nasih obrazovanih ljudi ima svud po svetu, a zasto? Jer nemamo sredstva da im pruzimo ovde. Mozgova ima, samo u njih treba ulagati, sto ove niko nije spreman.


Sneza - 19-4-2008 u 17:32

Citat:
Originalno postavio/la perica
jeste li sigurni da ih niko nepita?imam druga koji radi u nemackoj za neku firmu i rekao mi je da mu dosta prebacuju zbog toga sto je srbin jer zauzima mesto nekom njihovom strucnjaku.da bi neko pokazao koliko zna mora da izadje iz ove zemlje i da se dokaze.tako je bilo i sa teslom.srbija je zemlja sicusnih mogucnosti.


Sad se javljam sa tudjeg kompa, pa moram da budem obzirna prema decurliji koji ne ispustaju misa iz ruke :D

Perice, tvog druga ne mrze zato sto je Srbin. To nema veze sa politikom u nasoj zemlji. Oni ne vole strance jer su im zauzeli pozicije i radna mesta. U Evropi je velika ekonomska kriza od kako je marka zamenjena eurom.
Zar mislis da ce nas vise voleti kad nam se otvore granice? Ne zavaravaj se, tek ce nas tada mrzeti!


Korleone - 19-4-2008 u 18:31

Znate li rezultate testiranja znanja ucenika u Evropi, i u EU i van nje. Ucenici iz Srbije su pokazali dosta slabo znanje. Da se u mozgove ne ulaze, to stoji. Trebamo da prestanemo da lazemo sebe da smo mi najpametniji


Sneza - 19-4-2008 u 19:56

Ne znam te rezultate, niti se uzdam u te statistike i procene. Na celom svetu ima pametih ljudi. Nismo mi najpametniji, ali ni u kom slucaju se ne slazem da su nasi ljudi glupi i neobrazovani. U celom svetu Srbi su se pokazali kao dobri radnici i strucnjaci.
Sad cu mozda biti ispljuvana, ali nikako se ne slazem sa tim da prihvatimo uslove tzv. evropskog skolstva, tj. Bolonjsku deklaraciju skolstva. Meni se to ni malo ne dopada i smatram da ce nasa deca biti u mnogome ostecena, u smislu nauke i obrazovanja.
Znate li da najcuveniji univerziteti u Evropi i u svetu, iz kojih izlaze najbolji naucnici, bojkotuju bolonjski sistem skolstva i ne zele da im se pridruze, jer smatraju da su im kriterijumi obrazovanja ispod proseka?


dex - 19-4-2008 u 20:08

Korleone znam ja za to testiranje, problem sa njime je sto je prilagodjen deci iz EU... Tako se desavalo da su se u testovima nalazili neki pojmovi koji nisu bili poznati nasim ucenicima... Svakako nisam pristalica teorije o Srbima kao nebeskom narodu, ali smatram da su nasi ucenici i studenti mnogo napredniji u odnosu na zemlje u okruzenju i na istom nivou sa vrsnjacima iz EU!


Sneza - 19-4-2008 u 20:56

Tacno tako Dex. Te ankete su smesne, nerealne i nebulozne. Neka ode jedan nas novinar u nekoliko svetskih gradova, pa neka napravi jednu anketu o Srbiji. Garantujem vam smeh do suza!


perica - 20-4-2008 u 10:40

problem odlaska pametnih ljudi iz zemlje je u tome sto drzava ne ulaze u njih.u americi oni dobijaju stipendije tako da su materijalno obezbedjeni.kod nas je druga prica.sami smo krivi za ovo sto nam se desava


Sneza - 20-4-2008 u 18:58

Ima i u Srbiji raznih stipendija i veoma povoljnih kredita, kako za studente, tako i za one koji zele da pokrenu neki sopstveni biznis. Vecina tih sredstava je bespovratna. Dobri i marljivi studenti imaju mogucnost stipendiranja od raznih svedskih zemalja i firmi. Pogledaj na infostud sajtu, svakodnevo daju informacije o stipendiranju i kreditiranju.
Mogucnosti ima, ali najlakse je sedeti i kukati.


perica - 21-4-2008 u 00:50

za dobijanje kredita nije problem samo sto od tog kredita ja mogu da zivim nedelju dana a sto se tice stipendija one se tesko dobijaju ili idu preko veza.u filip moris sam konkurisao 2 puta i nijednom nisam dobio a sto se tice papirologije koju traze to je nenormalno


radep001 - 21-4-2008 u 13:45

Tadiću,Dinkiću,Božo,Čedo.........Što bre ne zavrnete malo uši ovima iz morisa,tobakoa......
Morte da ih podsetite na mlade.Šta ste radili do sada.
I još nešto:
Dosta je valjada,Dušane,Lazare,Đorđe,komplet Obrenovići,VojvodoPutniče,Pašiću,Aleksandre,Petre,Broze,Slobo, Šešelju...........
Za sve ste VI krivi,a naročito od 2000.pa na ovamo.
Da Vas nije bilo,odavno bi smo mi u evropu.
Pa zar ne znate da su ti demokrarski evropljani,sa sve saveznicima, morali teška srca,čak pet(5)puta da bombarduju Srbiju,što u sastavu Jugoslavije,što solo.Kolki je to samo trošak.
Glasači, pa kako ne razumete.
More,menjaćemo mi vas.Gde su vam bre,evropske vrednosti.To ne smete nikako da zaboravite.


perica - 21-4-2008 u 18:56

izgleda da su po vama evropske vrednosti u hagu.mora da bude promena jer ako pobede radikali bice sve po starom


radep001 - 21-4-2008 u 20:19

Zar je moguće!
Moram ovako.Izvinite.
Alooooooooooo!!!!Šta se dešava?
Nije valjda,da su Radikali na vlasti.Mislim,aktuelnoj.Zar su, Tadić,Dinkić,(lokal,Pope)...........Radikali?!!!


Korleone - 21-4-2008 u 23:00

Ne vredi:jao:


Korleone - 21-4-2008 u 23:00

Zasro se ti rede uvek najdes prozvan?


AOCKAI - 22-4-2008 u 02:20

Pa verovatno zato sto radikale uvek prozivate kad god se radi o nesrecnoj proslosti, i u jos negativnijem kontekstu buducnosti. Sto nema veze s mozgom.

ISKAZITE NEKE ARGUMENTE (ako ih imate)


perica - 22-4-2008 u 10:25

evo ga jedan argument:radikali neznaju da vode srbiju jer da su to znali ne bi predali vlast milosevicu.sada za svaki korak koji treba da urade oni moraju prvo da pitaju tatu seselja.jel vam trba jos neki argument?


Mama_tvoja - 22-4-2008 u 10:48

Sreća naša što demokrate znaju da vode Srbiju. U propast. Evidentno je.


radep001 - 22-4-2008 u 12:48

Grešiš.Ja se osećam pozvanim,a ne prozvanim.
Smetam li?


Sneza - 22-4-2008 u 15:50

Perica:
"izgleda da su po vama evropske vrednosti u hagu.mora da bude promena jer ako pobede radikali bice sve po starom"
Hag je humor, bruka i sramota!!! Pokazali su sta znaju!
Ako je to po tvojim merilima vrednost, realnost i postenje onda nemam reci!
Molim te, Perice, reci mi koje su po tebi evropske vrednosti, sta pod tim podrazumevas?
Bez uvrede, daj molim te kazi gde si ti i ko te je naucio tim vrednostima!?


perica - 22-4-2008 u 16:02

proslost me je naucila.seselj je kriv za ratove koji su se vodili na ovim prostorima i zato treba da odgovara.dok je on tamo srbiji ce biti bolje.cim ga puste ima da prodjemo ko fasisticka nemacka sa hitlerom.


Sneza - 22-4-2008 u 16:06

Unapred se izvinjavam sto cu ovde ovo napisati, znam da nije tema, ali ne zamerite, ovo mesto mi se ucinilo pogodnim:
Perice, verovatno ne ispunjavas sve uslove za dodelu stipendije za koju si konkurisao. Budi uporan i ne odustaj, ako si dobar djak, student, sigurno ce te neko zapaziti i finansijski pomoci.
Poznajem puno mladih ljudi koji su dobili stipendije, a nikakvo poznanstvo ni vezu nisu imali. Medju njima je i dvoje studenata iz nase opstine,(mozda ih ima i vise, ali ja poznajem dvoje) kojima je odobrena inostrana stipendija i odgovorno tvrdim da nikakvu vezu nisu imali, vec su stipendiju dobili na osnovu svog licnog uspeha.
Svima su potrebni dobri buduci kadrovi i strucnjaci i sasvim je nebitno koje su vere i nacionalnosti.
To sto kazes da od studentskog kredita ne moze da se prezivi, istina je, ali ti krediti nisu ni namenjeni da ti omoguce udoban zivot, vec je to samo dodatno finansijsko sredstvo i pomoc za skolovanje. Ako ti prosek ocena ne padne ispod 8,5 i ako fakultet zavrsis u roku, ako se u roku od 2. godine ne zaposlis u struci, kredit je bespovratan. Govorim o studentskim kreditima u nasoj zemlji. Podrazumeva se da cete roditelji finansirati i skolovati, a ako ti ni to nije dovoljno, veoma lako mozes da se zaposlis preko studentske zadruge (hehehe, tzv. STUDENT-KICMA TRANS. Pa,sta vam fali, pomucite se malo, ni roditeljima ne padaju pare sa kruske) i zaradis jos koji dinar.
Perice, ne filozofiram i ne pricam ti gluposti, vec govorim iz ugla roditelja jednog studenta.


perica - 22-4-2008 u 16:17

ako student zivi u domu od studentskog kredita ima da plati dom i menzu.u bugarskoj od kredita student ima da plati dom menzu i ostaje mu jos oko 20 ili 30E.sto je dosta pristojnije u odnosu na ovo kod nas.


Sneza - 22-4-2008 u 16:50

Pa, ako ni Bugari ni Rumuni nece da te prime na njihov univerzitet,(veoma lako nasa deca odlaze tamo na studije. Ako si stvarno zainteresovan javi mi se posle Uskrsa na PP, mozda ti mogu pomoci) ili ako zelis da se skolujes kod nas, a nemas dovoljnoi sredstava, rekla sam ti vec, mozes da se zaposlis preko studentske zadruge, mozes da trazis stipendiju, studentski kredit... Ima mogucnosti.


radep001 - 22-4-2008 u 21:03

Citat:
Originalno postavio/la perica
proslost me je naucila.seselj je kriv za ratove koji su se vodili na ovim prostorima i zato treba da odgovara.dok je on tamo srbiji ce biti bolje.cim ga puste ima da prodjemo ko fasisticka nemacka sa hitlerom.


Perica,nadam se da nije onaj"mali",postavi sebe sudijom nad sudujama. Presudi Perica, Šešelju,po "zakonu i pravdi"svojoj.
Kako breeee,Perice da odgovara,kada si ga već proglasio krivim.

Uredniče,

Kakav je tvoj komentar u vezi sa o vim što je Perica napisao?


Mila - 22-4-2008 u 21:31

jel mogu ja nesto da kazem.....ljudi to su samo politicari i treba da se pljuju za bolje i nisu jel su svi isti......stvarno ne mogu da razumem zasto se vi nalazite uvredjenim kad neko pljune nekog politicara ne sekirajte se njih to ne pogadja debeli su im jako obrazi.......a i vole da ih ljudi pljuju da ne vole ne bi ni bili gde su prema tome svako po zasluzi ako si se kandidovao cuvaj guzu i tacka.......e to je demokratija od koje mi bas nemamo nista, a oni se smeskaju i ne skidaju guze sa stolica koje su zauzeli........ja se izbinjavam ako sam nekog uvredila sa ovim mojim naklapanjem......samo jos nesto da napomenem ovo sam pricala u mnozini nije se odnosilo na nikoga svi politicari celog sveta su mi isti, ne zelite da znate sta bi radila sa njima da mogu........


perica - 22-4-2008 u 21:46

on i jeste kriv.da se ja pitam on bi dobio dozivotnu robiju


Sneza - 22-4-2008 u 22:21

Jao Perice, zasto u tako mladom bicu tolika negativna energija!? Zivot je lep!


AOCKAI - 22-4-2008 u 22:22

Perice ti si dozivotna glupost!!! :jao:


radep001 - 22-4-2008 u 22:25

Citat:
Originalno postavio/la perica
on i jeste kriv.da se ja pitam on bi dobio dozivotnu robiju


Ima li koga ko je nadležan i ima moći da da objasni, kako se ovakvo ponašanje naziva?

Uredniče........spašavaj.


perica - 23-4-2008 u 00:01

jeste zivot lep ali hocu da ga ulepsam jos vise


Korleone - 23-4-2008 u 00:09

Setite se Beninija i njegovog filma


radep001 - 23-4-2008 u 00:38

Od kad taj film na izborima, i na kojoj izbornoj listi se prikazuje?


Korleone - 23-4-2008 u 00:43

Jos od prvih visestranackih izbora, ali se vec neko vrema prikazuje samo na jednoj izbornoj listi ali nema dovoljnu gledanost


radep001 - 23-4-2008 u 00:53

Valjda će da mu se posreći na ovim.


Korleone - 23-4-2008 u 00:58

Znaci, to je to!!!!!!!!!
Sad bar znam sta da ocekujem, jeza me hvata od same pomisli


radep001 - 23-4-2008 u 01:12

Samo ti spavaj i ne uzbuđuj se.


Korleone - 23-4-2008 u 01:14

Ne uzbudjuj se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesi li ti odgledao film?!?


radep001 - 23-4-2008 u 01:37

Ne palim se na filmove,nego da te pitam?Misliš li ti da imamo bolju političku ličnost koja bi bolje zastupala interese Srbije na putu u evropu,od Šešelja.
Čovek tamo je već u evropi,što se za ostale ne može reći.Žao mi je,ali su daleko od evrope koju toliko ljube.U transu su.Sad ili nikad.Nema čekanja,Ma kakva cena.Ljubav ne zna za cenu.Zasto tolika zavist prema Šešelju?


keva - 23-4-2008 u 09:02

Imam samo jedno pitanje - da li će se održati izbori na Kosovu za sve koji imaju biračko pravo?


perica - 23-4-2008 u 09:10

hvala snezo na pomoci ali ja zavrsavam do juna fax.u svakom slucaju hvala


nacional - 23-4-2008 u 09:36

Šteta što ćeš jako , jako dugo tražiti posao koji nećeš naći , jer Četnici takve neće zapošljavati.:hahaha:


Korleone - 23-4-2008 u 11:22

Posle ovakvih komentara sve je suvisno.
Ljudi koji se ponose time sto im je predsednik stranke optuzen za ratne zlocine, ljudi koji fakultetski obrazovanim mladim ljudima ne nude bolje sutra vec im se zlurado smeju ocigledno imaju veliki problem. Nadam se da sada svi znate sta mozete da ocekujete u slucaju pobede radikala na izborima. Ako je takva buducnost ove zemlje...


nacional - 23-4-2008 u 11:35

Da samo što to nije sve... ima još.:whistle:
http://i49.servimg.com/u/f49/11/79/68/37/12710_10.gif


libi - 23-4-2008 u 20:47

Citat:
Originalno postavio/la nacional
Šteta što ćeš jako , jako dugo tražiti posao koji nećeš naći , jer Četnici takve neće zapošljavati.:hahaha:


Mislis fakultetski obrazovane, ili politicki nepodobne?

Tesko kapiram...


sailor - 23-4-2008 u 20:58

Citat:
Originalno postavio/la radep001
Citat:
Originalno postavio/la perica
on i jeste kriv.da se ja pitam on bi dobio dozivotnu robiju


Ima li koga ko je nadležan i ima moći da da objasni, kako se ovakvo ponašanje naziva?

Uredniče........spašavaj.


Pa, ako cemo pravo, nisam spasavao ni neke druge politicare (neke koji vama nisu dragi) koji su bili predmet nekih fotomontaza... Tako da... Hm...
(Bas mi nije jasno kako uvek vidite samo jednu stranu medalje?)


perica - 23-4-2008 u 21:44

jel to nacional jedno od predizbornih obecanja?


Korleone - 23-4-2008 u 21:51

Verovatno da je predizborno obecanje, kao i ono prethodno. Ako je za utehu bar da znamo sta nas sve ceka


dex - 23-4-2008 u 21:52

Sva sreca pa se Perice ti i slicni ne pitate! Inace bi na delu imali Čedinu demokratiju-crne čarape na glavu pa na političke suparnike, glasanje iz Bodruma i slično...


Korleone - 23-4-2008 u 21:55

Podrzavas otvorene politicke pretnje?


dex - 23-4-2008 u 21:56

Naravno da ne!!! Opaska je na izjavu Perice Paunovića "on i jeste kriv.da se ja pitam on bi dobio dozivotnu robiju"...


perica - 23-4-2008 u 21:59

pitacemo se jednog dana budite sigurni.necemo stavljati crne carape i fantomke na glavu nismo mi ko ovi iz SPS ili kao hrabri srpski radikali.


dex - 23-4-2008 u 22:01

U čemu je razlika između Čede i SRS/SPS??????? To su dve ekstremne opcije, doduše na suprotnim krajevima...


perica - 23-4-2008 u 22:02

ja ne podrzavam ubice treba im se suditi i zadrzati u zatvoru.oni se nikad nece promeniti i trebaju ostati iza brave


perica - 23-4-2008 u 22:04

ceda nikad ne bi zapoceo ratove i invazije i ne bi doveo zemlju u izolaciju.u srbiji su ceda i canak najrealnije gledaju na situaciju u zemlji


Korleone - 23-4-2008 u 22:06

Za razliku od radikla koji govore da treba slusati samo njih Ceda u toku kampanje govori ljudima da saslusaju i ostale i da sami izaberu. Ima tu razlike


dex - 23-4-2008 u 22:08

Slažem se da treba suditi svakom za koga postoji osnovana sumnja da je počinio neki zločin, ali upravo je taj Čedomir & Beba bio taj koji je uhapsio preko 10.000 ljudi u akciji sablja, većinu njih bez ikakvog pravnog osnova i sada se tim ljudima na ime štete, kako materijalne tako i nematerijalne isplaćuju odštete... A te odštete ne plaća Čeda nego mi poreski obveznici... Takođe, taj Čedica je posećivao najozloglašenije kriminalce u CZ-u, vodio njihove porodice i nosio im tortu za rođendan...


perica - 23-4-2008 u 22:10

za radikale to ne vazi.njima tata seselj govori a oni slusaju.oni samo njega vide i cuju.a ako ga kojim slucajem izgube iz vida oni pogledaju bedz


dex - 23-4-2008 u 22:10

Citat:
Originalno postavio/la Korleone
Za razliku od radikla koji govore da treba slusati samo njih Ceda u toku kampanje govori ljudima da saslusaju i ostale i da sami izaberu. Ima tu razlike

?! Ovo je čista glupost... Svedoci smo najprljavije kampanje u kojoj učestvuju podjednako svi... Što se tiče radikala, kojima je to odavno manir, oni "pljuju" samo DS, dok je Čedina meta mnogo šira (DSS,DS,SRS...)


Korleone - 23-4-2008 u 22:11

Pored svega toga jos je i narkoman, jel tako. Covek je okrenut ka buducnosti, za razliku od nekih koji bi da se vrate desetak godina unazad


dex - 23-4-2008 u 22:12

Citat:
Originalno postavio/la perica
za radikale to ne vazi.njima tata seselj govori a oni slusaju.oni samo njega vide i cuju.a ako ga kojim slucajem izgube iz vida oni pogledaju bedz

I zato ih treba zatvoriti iza brave i ne puštati?! Jer to demokratija koju Čedu zagovara?


perica - 23-4-2008 u 22:13

kako je mogao da hapsi kad on nije bio u policiji.a vi poreski obveznici bi radije da finansirate ratove?


Korleone - 23-4-2008 u 22:13

Nije glupost, treba samo obratiti paznju


perica - 23-4-2008 u 22:14

ne to je moje licno misljenje


dex - 23-4-2008 u 22:14

Citat:
Originalno postavio/la Korleone
Pored svega toga jos je i narkoman, jel tako. Covek je okrenut ka buducnosti, za razliku od nekih koji bi da se vrate desetak godina unazad

Ne znam da li je narkoman, ali prednje je fakat-činjenica, pa je kao takvo lako proverljivo... Ne žele svi da se vrate desetak godina nazad...


dex - 23-4-2008 u 22:16

Citat:
Originalno postavio/la perica
kako je mogao da hapsi kad on nije bio u policiji.a vi poreski obveznici bi radije da finansirate ratove?

Kako je mogao da hapsi kad nije u policiji!? Pa kako je Milošević mogao da pobije onolike ljude kad nije bio u policiji???????
"a vi poreski obveznici bi radije da finansirate ratove?"
Ne, mi bi radije da živimo i radimo u miru!!! A takve koji za sebe kažu da su im "ruke prljave a savest čista", ne bi voleli da imamo na čelu svoje države...


Korleone - 23-4-2008 u 22:19

Vec cemo videti zbog cega je sve to bilo, ne verujem da bi se iko bez dobrog razloga kompromitovao na takav nacin


perica - 23-4-2008 u 22:19

znaci vi ste za one kojima savest nije cista a ruke prljave?


dex - 23-4-2008 u 22:22

Citat:
Originalno postavio/la perica
znaci vi ste za one kojima savest nije cista a ruke prljave?

Izgleda da ti Perice bas ne kapiras najbolje... Zar ne postoji nijedna opcija izmedju radikala i Čede?! Zar ne postoje ljudi kojima je i "savest čista i ruke neuprljane"?
Postoji jedno mišljenje da će se novi fašizam javiti u obliku protivljenja fašizmu, pa sam mišljenja da je Čeda jako blizu toga...


perica - 23-4-2008 u 22:25

nebih rekao.postoji jos jedna opcija to je canak


Korleone - 23-4-2008 u 22:26

Imas takvo misljenje zato sto nisi pratio kampanju


dex - 23-4-2008 u 22:27

Citat:
Originalno postavio/la perica
nebih rekao.postoji jos jedna opcija to je canak

Ne bih se pise odvojeno, Čanak je prihvatljiv...


dex - 23-4-2008 u 22:28

Citat:
Originalno postavio/la Korleone
Imas takvo misljenje zato sto nisi pratio kampanju

Nemaš pojma koliko dobro poznajem političku scenu Srbije...


Korleone - 23-4-2008 u 22:30

Ne bih rekao


perica - 23-4-2008 u 22:30

hvala na ispravci.meni je bitno da se razumemo


dex - 23-4-2008 u 22:33

Citat:
Originalno postavio/la Korleone
Ne bih rekao

Hoćeš da proveriš?! Evo ja tebe da pitam nešto, da li je pri izboru Čede na mesto predsednika LDP-a bilo izbora unutar partije? Ako jeste koliko je bilo protivkandidata? Zašto je osvedočeni borac za demokratiju Branislav Lečić napustio LDP??


Korleone - 23-4-2008 u 22:35

Zasto bi Lecic ima o predsednika stranke kada moze sam da bude predsednik


dex - 23-4-2008 u 22:37

Toliko o tvom poznavanju...:a080:


Korleone - 23-4-2008 u 22:43

Sve sami edukatori. Lecicu nigde ne odgovara


wltz - 25-4-2008 u 02:11

hm... imao bih stosta za reci na ovu temu, al' kasno je i mozak mi je umoran...


nacional - 28-4-2008 u 22:30

INTERVJU : Glumac Tihomir Arsić, kandidat na izbornoj listi DSS-a

Srbi da vladaju Srbijom

Jedni se predstavljaju kao vlasnici srpstva, drugi kao vlasnici evropskog puta i ponašaju se kao da opredeljenje za jedno isključuje ono drugo. Kad bi došli u poziciju da nam vlast sačinjavaju oni kojima su miliji vize, devize i lažne samoizolacione krize od Oca, Sina i Svetoga duha, doveli bi nas u situaciju da postavljamo kamen-temeljac za „Bondstil 2” u „nezavisnoj republici Vojvodini” čiji se glavni grad zove „novi Es-A-De”

Glumac Tihomir Arsić, kandidat na listi za narodne poslanike za Skupštinu Srbije Demokratske stranke Srbije na predstojećim izborima 11. maja, poznat je po tome da govori „bez dlake na jeziku”. Da li zbog pomenutih osobina ili zbog svoje popularnosti koju ne duguje politici u televizijskim emisijama i javnim istupanjima kao da „ima zadatak” da nam saopšti i ono što političari od profesije ne žele i ne smeju da kažu.
- Kao čovek sa liste ili drugio član, ali i kao fizičko, građansko lice u predizbornoj kampanji sam vidim da politički galimatijas koji nas okružuje i pojave koje nas ovih dana zbunjuju treba pojednostaviti tako da i mi obični smrtnici mogli čitajući novine nešto razumemo.

Kako gledate na to da su se mnoge vaše kolege deo predizborne kampanje?
- Rečju: „putujuće pozorište Borisa Tadića”.

U političkoj kampanji opcije koju zastupate toga nema?
- Kod nas toga nema ja sam, valjda, jedini glumac u toj priči.

Šta vas je nagnalo da se uključite u kampanju DSS-a?
- Jedni se predstavljaju kao vlasnici srpstva drugi kao vlasnici evropskog puta i ponašaju se kao da opredeljenje za jedno isključuje ono drugo. Mislim da postoji i ta mogućnost da se bude Srbin na evropskom putu, a ta mogućnost je oličena je u koaliciji DSS - Nova Srbija. A po uverenju sam srpski nacionalista evropske provinijencije.

Stiče se utisak da su sve to priče oročene danom izbora.
- Obilazeći Srbiju, a obišao sam oko 60 lokalnih televizija do sad, govorim da za DSS i NS kampanja počinje na Svetog Vasilija 12. maja jer nam se u medijskom smislu i smislu ljudskih sloboda pogrešno nameće osećanje da su Srbi nacionalna manjina u vlastitoj zemlji, i da ste pripadnik verske sekte ako ste vernik uvažene svetosavske Srpske pravoslavne crkve. Pred nama je veliki posao i veliki zadatak da od 12. maja do sledećih izbora istina dođe do građana Srbije. S obzirom na to da pripadam koaliciji koja ima jaku i jasnu politiku i da nam propaganda ne treba, za nas predizborna kampanja predstavlja medijski folklor koji se ne može izbeći zbog identiteta stranke i nije borba za glasače jer „Srbija zna”.

Šta to Srbija zna?
- DSS-u nije problem da jedan mandat provede u opoziciji, možda bi čak bilo dobro da se stranka očisti, ali Srbiji bi bio veliki problem da provede i jedan-jedini dan u ropstvu. Ovi izbori su poslednji voz za očuvanje ne samo teritorijalnog integriteta i identiteta, nego poslednji voz za očuvanje i države i nacije. U suprotnom, kad bi nekim hipotetički čudom, došli u poziciju da nam vlast sačinjavaju oni kojima su miliji vize, devize i lažne samoizolacione krize od Oca Sina i Svetoga duha, loše bi nam se pisalo. Doveli bi nas u situaciju da postavljamo kamen temeljac za „Bondstil 2” u „nezavisnoj republici Vojvodini” čiji se glavni grad ne zove Novi Sad nego „novi ‘Es-A-De’”.

JEREMIĆ JE OPASAN DEČKO

- Vuk Jeremić nanosi najveću štetu srpskoj državi jer putuje po svetu i troši sve moguće diplomatske potencijale srpske države, obilazeći zemlje za koje zna da nikada neće priznati Kosovo. Stvara vakuum i zatupljuje svaku udarnu iglu buduće srpske nacionalne i državno odgovorne diplomatije, čak pokušava da potroši i srpske potencijale u Rusiji. Najgore je što to ne radi iz državnih interesa, već u cilju predizborne kampanje i tog njihovog licemernog podržavanja Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Dakle, on je opasan dečko!

PODSTANAR

Gde biste sa ovakvom retorikom živeli posle 11. maja ako vaša politička opcija ne odvoji vlast?
- Samoproglasio bih nezavisnu državu, sa svoje četvoro dece, u svom iznajmljenom stanu koji plaćam 400 evra, zbog toga što mi je bivši ministar za kulturu DS-a Lečić trećeg dana svog mandata pocepao rešenje za stan.

U savez koalicije DSS-NS i Radikalne stranke se više i ne sumnja.

- Ne radi se o kadrovskim rešenjima, radi se o poštovanju srpskih nacionalnih i državnih interesa. Zbog toga moje stranačke kolege, kao uvek otkada DSS postoji, ne kalkulišu kadrovskim rešenjima, ali je meni dozvoljeno kao čoveku koji se bavi javnim poslom da pričam i o onim stvarima o kojim političari u klasičnom smislu ne bi pričali. Koalicija DSS-NS i SRS za mene je politički san koji se ostvaruje. Kao što kažemo Kosovo je deo Srbije, kažimo da Srbi treba da vladaju Srbijom. I kao svaki dobar član da citiram svog šefa, pa da kažem da „Srbija pobediti mora”. Smem da kažem da ću svoje članstvo i svoje aktivnosti u DSS-u, iza koje stojim celim svojim bićem, zamrznuti 12. maja ukoliko ne bude napravljena koalicija srpske nacionalne demokratske vlasti koja brine o svom narodu i svojoj državi, a to je koalicija sa SRS.

Neki kažu da ste ušli u politiku jer imate želju da budete ministar kulture?
- Imam potrebu da se na nivou grada bavim renacionalizacijom srpske kulture. To znači da vratimo tradicionalne, nacionalne vrednosti srpskog naroda u kulturno-turističku mapu grada. To apsolutno ne znači da treba igrati samo moravac i čoček na scenama beogradskih pozorišta. Treba biti maksimalno otvoren prema svim kulturnim vrednostima koje dolaze iz sveta, pa makar njihov autor bila i Biljana Srbljanović. Ali sam protiv toga da posle 50 godina održavanja Sterijinog pozorja kao smotre pozorišnih komada pisanih na srpskom jeziku, festival, kao što se to dogodilo prošle godine pod ovom demokratskom brigom za srpsku kulturu, otvara komad „Čikago”. Ovaj komad jeste jedna od najboljih beogradskih predstava i može „Čikago”, ali ne na Sterijinom pozorju ili bar van zvanične konkurencije.
Autor:
Olivera Stojmirović


libi - 28-4-2008 u 23:09

Da se citiram recima pisca, ponovo...
Citat:
Originalno postavio/la libi
....postoje tri velike strasti, alkohol, kocka i vlast. Od prve dve ljudi se nekako mogu izlečiti, od treće nikako. Vlast je i najteži porok. Zbog nje se ubija, zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik. Neodoljiva je kao čarobni kamen, jer pribavlja moć. Ona je duh iz Aladinove lampe, koji služi svakoj budali koja ga drži. Odvojeni, ne predstavljaju ništa; zajedno, kob su ovog sveta. Poštene i mudre vlasti nema, jer je želja za moći bezgranična. Čoveka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podržavaju lupeži, i njegova predstava o sebi uvek je lepša nego istina. Sve ljude smatra glupim, jer kriju pred njim svoje pravo mišljenje, a sebi prisvaja pravo da sve zna, i ljudi to prihvataju. Niko na vlasti nije pametan, jer i pametni ubrzo izgube razbor, i niko trpeljiv, jer mrze promenu.

Mesa Selimovic - Tvrdjava


radep001 - 29-4-2008 u 21:26

libi,

Predpostavljam slučajno,ispustili ste žene.


sailor - 29-4-2008 u 23:16

Rade, pretpostavljam slucajno, niste primetili da je autor ovih reci Mesa Selimovic.


radep001 - 30-4-2008 u 07:43

Bez komentara!


libi - 30-4-2008 u 16:58

Pretpostavljam sasvim slucajno, vrlo uske vidike nase koji nas nikuda nece odvesti...

libi


perica - 1-5-2008 u 01:46

moze nas odvesti samo nazad u proslost


nacional - 1-5-2008 u 08:19

Ići ćete na kolac.:P


Mama_tvoja - 1-5-2008 u 09:48

Citat:
Originalno postavio/la perica
moze nas odvesti samo nazad u proslost


Neki ljudi su toliko u panici zbog "povratka u prošlost ako radikali pobede", da više nisu svesni sadašnjosti,a još manje budućnosti "ako OVE demokrate ostanu".


perica - 2-5-2008 u 01:55

jesam svestan sadasnjosti.radikali predstavljaju pretnju za srbiju.velika je mogucnost da srbija ako radikali dodju na vlast zaglavi u karantinu


Mama_tvoja - 2-5-2008 u 19:05

Citat:
Originalno postavio/la perica
jesam svestan sadasnjosti.radikali predstavljaju pretnju za srbiju.velika je mogucnost da srbija ako radikali dodju na vlast zaglavi u karantinu


trenutno je zaglavljena i ogrezla u narkomaniji,lopovluku,korupciji,anarhiji...i šta sad?


nacional - 2-5-2008 u 20:30

Masan kolac je rešenje....:eat:


Mama_tvoja - 2-5-2008 u 23:47

http://i302.photobucket.com/albums/nn95/Knorrie1970/Smileys/bravo.gif

Nacional,bar si ponudio rešenje (mada je malo nejasno da li si mislio na kolač ili kolac). Ostali učesnici diskusije razmišljaju jednosmerno:ako dođu radikali ovo-ono. Nikako da kažu šta ako ne dođu radikali.


perica - 3-5-2008 u 01:52

ako radikali ne dodju na vlast srbija ulazi u evropsku uniju sigurno.blo koja politicka opcija sem radikala i sps-a donece srbiji bolje sutra


perica - 3-5-2008 u 01:54

masan kolac ste vi radikali i sps odavno zasluzili


nacional - 3-5-2008 u 10:29

Za tebe i tebi slične nećemo ni trošiti mast, vi idete na neomašćen, ili još bolje na dud. Jeste počeli da vežbate? Ajde ako niste počnite, dud(levo) dud (pravo) dud (desno) dud (pravo) , trenirajte , trebaće....

(neće vam se ništa destiti :baddevil: neće biti revanšizma :baddevil: )


Mama_tvoja - 3-5-2008 u 12:53

Citat:
Originalno postavio/la perica
ako radikali ne dodju na vlast srbija ulazi u evropsku uniju sigurno.blo koja politicka opcija sem radikala i sps-a donece srbiji bolje sutra


Zašto Srbija još nije u EU? Koliko godina je DS na vlasti? Koliko im godina još treba? I za to su krivi radikali?


Mama_tvoja - 3-5-2008 u 12:56

Citat:
Originalno postavio/la perica
masan kolac ste vi radikali i sps odavno zasluzili


Uzgred, Evropa verovatno jedva čeka da im dođu Srbi sa masnim kocima.


radep001 - 3-5-2008 u 15:29

Citat:
Originalno postavio/la Mama_tvoja
Citat:
Originalno postavio/la perica
jesam svestan sadasnjosti.radikali predstavljaju pretnju za srbiju.velika je mogucnost da srbija ako radikali dodju na vlast zaglavi u karantinu


O solaninom karantinu govoriš.Budi jasan i ne vrdaj.
Slepom je okean do kolena. Zato tebi i ne vredi objašnjavati.
Radikali nisu nikakva pretnja Srbiji.Pretnja Srbiji je solanija i amerika.Ako si ti i tvoji na toj strani,šta ja tu mogu.


perica - 3-5-2008 u 19:01

nije usla u EU zbog kosova.to kosovo je prodato odavno i srbija treba da ide dalje.trenutno srbiju koce oni ljudi koji misle da ce da vrate kosovo nekakvim protestnim mitinzima


perica - 3-5-2008 u 19:05

sto se tice revansizma necete imati prilike da se revansirate nikome zato sto necete biti u poziciji.


nacional - 3-5-2008 u 20:28

Citat:
Originalno postavio/la perica
sto se tice revansizma necete imati prilike da se revansirate nikome zato sto necete biti u poziciji.
:hahaha:


nacional - 4-5-2008 u 10:00

Citat:
Originalno postavio/la Mama_tvoja
http://i302.photobucket.com/albums/nn95/Knorrie1970/Smileys/bravo.gif

Nacional,bar si ponudio rešenje (mada je malo nejasno da li si mislio na kolač ili kolac). Ostali učesnici diskusije razmišljaju jednosmerno:ako dođu radikali ovo-ono. Nikako da kažu šta ako ne dođu radikali.


http://www.youtube.com/watch?v=6slMrlLUbc4
http://www.youtube.com/watch?v=I2yNYMOIOIA&feature=related


Mama_tvoja - 4-5-2008 u 10:21

:a040:


libi - 4-5-2008 u 11:31

Sledece nedelje, utakmica, a?

A od sledeceg ponedeljka, pricamo o necem drugom.


Mama_tvoja - 4-5-2008 u 12:10

Ma da libi,ima da uživamo ko god da pobedi-svi obećavaju med i mleko...

http://i256.photobucket.com/albums/hh178/uki-slikar/a_010.gif


libi - 4-5-2008 u 12:38

Znaci, da ne brinem nista?

Zivecu ko bubreg u loju...http://www.romance-cafe.com/images/forum/411.gif


dex - 4-5-2008 u 12:49

Citat:
Originalno postavio/la libi
Sledece nedelje, utakmica, a?

A od sledeceg ponedeljka, pricamo o necem drugom.


Možda o rezultatima?! :)


radep001 - 4-5-2008 u 12:49

Шта Вам је?Како ми се чини захватио Вас је неки хедонистички дух.
Ко је рекао "мед и млеко"?
Рад и сараднја са свима који не нуде биртуелну шаргарепу.


dex - 4-5-2008 u 12:52

Citat:
Originalno postavio/la radep001
Шта Вам је?Како ми се чини захватио Вас је неки хедонистички дух.
Ко је рекао "мед и млеко"?
Рад и сараднја са свима који не нуде биртуелну шаргарепу.

Rade ne ide ti ćirilica baš najbolje... Da se vratiš na latinicu?! :whistle:


libi - 4-5-2008 u 13:00

Rade, vi na listi imate 4 penzionera, 2 domacice, 10-tak srednjoskolaca, par privatnih preduzetnika, jednog lekara i nekolicinu radnika(ne znam koji je to stepen i profil obrazovanja)...
Sad sam sigurna u bolju buducnost...http://www.romance-cafe.com/images/forum/431.gif


radep001 - 4-5-2008 u 13:21

libi,

Ваша вера је ваша и њу хе коментаришем.

Битни су поштени људи на листи,а што се стручњака тиче,службе запошлјавања су их препуне.


libi - 4-5-2008 u 13:30

Pricamo o ljudima koji bi trebalo da donose odluke u skupstini, odluke koje se ticu svih nas, cele opstine, a ne o nezaposlenima sa evidencije Nacionalne sluzbe za zaposljavanje, zar ne?

Malo si pobrkao loncice...


radep001 - 4-5-2008 u 13:38

Нисам.
Зар за доношење Одлука у скупштини нај битнија стручност?
Ја мислим да није.За доношенје добрих Одлука је неопходно лично поштење, храброст,упорност у тражењу одговорности од оних који те Одлуке спроводе.


libi - 4-5-2008 u 13:48

Molim te, rade...vidim po govornicima, repliciranju...objektivno, receno, samo su tamo da podignu ruke bez ramisljanja o vaznosti, ovaj, pardon, zakonitosti nacrta buducih odluka.
Bilo je tako, bice tako i u buducnosti.Ko god imao srece i usao u skupstinu samo ce da dize ruke.
Necemo da se lazemo valjda, sad pred izbore?http://www.romance-cafe.com/images/forum/445.gif


radep001 - 4-5-2008 u 14:02

libi ,

Ако не верујете да се може наћи боља комбинација од ове,не слажем се.
Ако мислите да верујем да ће будуће законодавно тело радити беспрекорно,нисте у праву,али то је правило,нужност, демократског функционисања друштва.
Уз сво уважавање,постављам вам једно ножда непријатно питање,али молим Вас,верујете ли озбиљно да ми је наера да лажем за рад успеха на изборима?
Ако тако мислита,заиста ми је жао.


libi - 4-5-2008 u 14:35

Taman posla...nema lazi, nema prevare...http://www.romance-cafe.com/images/forum/448.gif


radep001 - 4-5-2008 u 14:37

Шта је Ваш предлог?


libi - 4-5-2008 u 14:56

Moj predlog? Ne predlazem ono sto niko ne zeli da prihvati.

Vratiti se porodici, poslu, lepim stvarima.Gledati na izbore, kao na nesto normalno, bez trosenja energije i bez uplitanja emocija u stvar koja je sama po sebi, promenljiva kategorija.

Sta mislis, da ja necu bolje sutra? Hocu.Samo sto moje bolje sutra zavisi od mojih 10 prstiju.
http://www.romance-cafe.com/images/forum/424.gif


radep001 - 4-5-2008 u 15:11

Не слажем се са Вама.Десет прстију не може бити довољно за такве жеље.
Ни у којој варијанти.


libi - 4-5-2008 u 15:25

Znala sam da se neces sloziti sa mnom.
Prosetaj malo po forumu, upoznaj drustvo, "iskuliraj"politiku pred izbore.http://www.romance-cafe.com/images/forum/441.gif


radep001 - 4-5-2008 u 15:31

Очекујем Вашу препоруку.


Korleone - 6-5-2008 u 12:21

Citat:
Originalno postavio/la libi
Moj predlog? Ne predlazem ono sto niko ne zeli da prihvati.

Vratiti se porodici, poslu, lepim stvarima.Gledati na izbore, kao na nesto normalno, bez trosenja energije i bez uplitanja emocija u stvar koja je sama po sebi, promenljiva kategorija.

Sta mislis, da ja necu bolje sutra? Hocu.Samo sto moje bolje sutra zavisi od mojih 10 prstiju.
http://www.romance-cafe.com/images/forum/424.gif
Bravo


perica - 7-5-2008 u 02:00

radetu njegovo politicko opredeljenje ne da mira


radep001 - 7-5-2008 u 02:07

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-06-05-2008/skandal


perica - 10-5-2008 u 19:28

ne citam ja te tabloide


radep001 - 10-5-2008 u 20:40

Ne odgovaraju ti.Muka ti je od istine koja nije po tvojoj volji.Uostalom što se buniš,to je tekonina demokratije.


perica - 10-5-2008 u 23:35

ne odgovaraju mi.nije to tekovina demokratije i ti to dobro znas.kad zelim da saznam istinu pustim b92


AOCKAI - 11-5-2008 u 01:56

B92 - ISTINU :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Perice jedan savet tebi: Svi mediji lazu, stoga ako zelis
da saznas sto priblizniju istinu treba saslusati vise strana i iz toga izvuci zlatnu sredinu.
Kao i za sve druge stvari u zivotu situaciju treba sagledati iz vise uglova i nakraju izvuci procenu u suprotnom si veoma ogranicen i podlozan medijskoj manipulaciji.


perica - 11-5-2008 u 12:05

to ja i radim.posle mitinga u bg gledao sam razlicite televizije.b92 je celu situaciju naj realnije prenosio dok je rts skoro cutao kao da se nista ne desava


radep001 - 11-5-2008 u 14:07

Perice,tvoj problem je što ne možeš da proceniš sredinu,a i sa krajeva izlećeš.
Ponovi šta si naveo na ovom forumu o Srbiji ?


perica - 12-5-2008 u 00:34

srbija to je jedna ostrvska zemlja koja se ostrvila na evropu.to je bre citavih 7 ili 8 miliona ljudi.to je bre masa.pa puta ubrzanje to je bre SILA


perica - 12-5-2008 u 01:12

A SAD ZA KRAJ IDEMO SVI ZAJEDNO: SPREMTE SE SPREMTE LESNICI SILNA CE TORTA DA BUDE


radep001 - 12-5-2008 u 02:48

Ti znaš šta je H2O.Trebalo bi.


perica - 13-5-2008 u 00:07

sta te muci rade?partijski problemi


radep001 - 13-5-2008 u 00:39

Ne.Muči me prevođenje Vlaha u Rumune.

http://i301.photobucket.com/albums/nn56/radep001/000.jpg


perica - 13-5-2008 u 12:10

pitaj svog partijskog kolegu nacionala sto nestaju vlasi.


radep001 - 13-5-2008 u 12:13

Odgovori,ti znaš bolje,siguran sam.
Odlično si preveo tekst sa rumunskog.


perica - 13-5-2008 u 22:14

beze zbog naleta hrabrih radikala koji jure za njima kopljima.pitaj svog ortaka nacionala on ce da ti objasni o cemu se radi


radep001 - 13-5-2008 u 22:30

Citat:
Originalno postavio/la perica
beze zbog naleta hrabrih radikala koji jure za njima kopljima.pitaj svog ortaka nacionala on ce da ti objasni o cemu se radi


Kakvi su ti ovo komrntari?
Ne odgovraš na ono o črmu govorimo.Ne budi ljut.


sailor - 13-5-2008 u 22:35

Rade, brate, ja sve imam neki osecaj da kako vece odmice ti sve vise masis slova...? Dal je od umora ili neceg drugog, ne znam, ali... Ovo ''ne odgovaras na ono o cemu govorimo''... Bas si mi pogodio misao... Ja sve pokusavam da skontam o cemu ti zapravo govoris...? Da l' su rebusi ili... Ali, pazi, ''Eureka'' je bila naivan list za tvoje postove...


perica - 13-5-2008 u 22:38

tresu mu se ruke zato masi slova.mozda je ljut


radep001 - 13-5-2008 u 22:51

Citat:
Originalno postavio/la urednik
Rade, brate, ja sve imam neki osecaj da kako vece odmice ti sve vise masis slova...? Dal je od umora ili neceg drugog, ne znam, ali... Ovo ''ne odgovaras na ono o cemu govorimo''... Bas si mi pogodio misao... Ja sve pokusavam da skontam o cemu ti zapravo govoris...? Da l' su rebusi ili... Ali, pazi, ''Eureka'' je bila naivan list za tvoje postove...

Ja mašim slova,ali se trudim da neke druge mete ne pronašujem.


radep001 - 13-5-2008 u 22:53

Citat:
Originalno postavio/la perica
tresu mu se ruke zato masi slova.mozda je ljut

Opet napad objektinosti.Smanji malo.


perica - 13-5-2008 u 22:57

hocu


radep001 - 13-5-2008 u 22:59

Citat:
Originalno postavio/la perica
hocu

Hvala.Iskreno.


perica - 13-5-2008 u 23:05

nema na cemu i drugi put