RTM Forum - Seve dobila kuću u Novom Bečeju (original)

Seve dobila kuću u Novom Bečeju
zeka - 7-9-2008 u 08:50

http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2008/09_septembar/07/zabava/severina-v.jpg


Gradonačelnik opštine Novi Bečej popularnoj pevačici Severini je poklonio kuću od stotinjak kvadrata, nakon što je ona nedavno održala sjajan koncert u tom vojvođanskom gradiću, piše hrvatski dnevnik ,,24 sata“.
Apartmansko naselje na obali reke Tise, gde se nalazi kuća, okruženo je zelenilom, trgovinama, restoranima te košarkaškim i teniskim igralištem. U jednu od nedovršenih kuća uskoro će se ,,useliti“ Severina.
- Zahvalni smo joj jer se pre dva meseca odazvala na koncert u Vojvodini iako je proglašen visokorizičnim. Kao znak pažnje poklonili smo joj vikendicu - kaže predsednik opštine Novi Bečej. Milivoj Vrebalov kaže kako je Severina oduševljena darom za koji je prvo mislila da je šala. Vikendicu od stotinjak kvadratnih metara nosiće veliki stubovi, a imaće privatnu plažu i svoju teretanu.
- Srećni smo što će Severina biti naša sugrađanka. Vikendica još nije dovršena, a u njoj će moći da se boraviti od aprila sledeće godine - govori Vrebalov i dodaje kako će Novi Bečej da postane pravo turističko središte, pogotovo kad se pročuje da će se Seve ,,doseliti“.
- Seve će tu moći da uživa u ljubavi, bez medija - šali se Vrebalov, aludirajući na njenu najnoviju vezu, sa Slavkom Šainovićem, bivšim konobarom iz Rijeke.


sailor - 7-9-2008 u 09:00

Ako je ovo tacno, onda nemam reci... Verovatno u Novom Beceju nema ni jedne porodice koja nema reseno stambeno pitanje, a viska ima toliko da opstina deli kuce kako joj padne na pamet...
Bas me zanima da li je to gradonacelnik NB poklonio SVOJU kucu ili kucu koju ce platiti poreski obveznici...
Strasno sta sve moze u ovoj zemlji... Ali strasno...