RTM Forum - prljava mashta (original)

prljava mashta
dedinlukac - 26-12-2006 u 23:18

U pocetku sam bila uplasena. Bio je sirok i vrlo dugacak. Na njemu sam neprekidno isla gore i dole. Stvarno mi se svidelo. Danas se stalno vozim liftom.

Prvo sam ga stegnula nezno pa onda i malo jace. Bele tecnosti je bilo sve vise i vise. Prinela sam ga ustima. Tecnost je uletela u moja usta i pocela sam da je mesam jezikom. Bio je to cudan i nov ukus za mene. Uskoro, doslo je vreme da ispljunem. Tako je bilo kada sam prvi put probala kaladont.

Lezao mi je u ruci. Bio je vrlo dugacak i nekako tanak. Vukla sam ga kroz prste dok nisam dosla do kraja. Upalila sam ga. Odjednom je ocvrsnuo i jedan kraj mu se navlazio. Nakon par vestih pokreta moje ruke, pocelo je da kulja sa njegovog kraja. Onda sam uperila smrk ka basti i pocela da je zalivam.

Znala sam da moze da se uradi. Zelela sam to ali nisam znala da li cu uspeti. Pozvala sam prijatelja. Rekao je da zna kako se to radi i da ce da me nauci. Obavio je ruke oko mene i poceo. Nervozno sam ga gledala u ogledalu. Konacno je svrsio i polako se udaljio. Osetila sam olaksanje, znajuci da je gotovo. Mrzim kravate.

Izgledala je toplo, mracno, socno i izazivajuce. Nisam bio siguran sta bih sve mogao da radim s njom. Pazljivo sam je rasirio da bih bolje video sta je unutra. Samo sam zeleo da je prislonim ustima i pocnem da jedem. Ipak, pre toga sam sipao i kecap na moju pljeskavicu.


stela - 10-2-2007 u 16:07

:hehehe::hehehe::hehehe: Djole dobre pricice


Rokerka - 10-2-2007 u 17:08

:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:


pan - 10-2-2007 u 17:54

djole pogresan kraj price...