RTM Forum - Pismo korisnice softverskoj kuci... (original)

Pismo korisnice softverskoj kuci...
stela - 25-10-2006 u 13:50

Ovo mozda ne bi ovde trebalo al`mi tako doslo...;) ...mozda nekom i bude od pomoci...:P

Postovana gospodo prosle godine izvrsila sam upgrade sa Decka 5.0 na Muza 1.0. Nazalost novi program veoma lose radi.
Nekompatibilan je sa finansijskim softverom tako da je sada veoma ogranicen pristup aplikacijama Garderoba, a Nakit i Cvece ne mogu da se pokrenu, a koje su savrseno funkcionisale sa Deckom 5.0.
Uz to instalacijom Muza 1.0 doslo je do automatske deinstalacije zabavnih aplikacija kao sto su bile Krstarenje, Vecera sa plesom, Vece u operi, Vece u pozoristu i sl., ali su umeso njih instalirani novi (koji nisu iz iste kategorije) tipa: Poker, Subota ispred TV-a i Nered svuda 2000. Startovanjem Razgovori 8.0 Pojavljuje se prozor koji upozorava na gresku i obavestava o onemogucenom pristupu nekim datotekama. Pokusaj njegovog ponovnog pokretanja rusi sistem.
Ni pod kojim uslovima sistem ne izvrsava funkcije: Spremanje u kuci i Pomoc u kuhinji.
Pokusala sam da problem resim patch-om Zvocanje, ali ovaj visenamenski usluzni program koji je ranije sjajno pomagao sada daje vise nego ogranicene rezultate.

Molim vas da mi pomognete. Unesrecena korisnica.


Odgovor tehnicke sluzbe:

Ovo je veoma tipican problem na koji se korisnice zale i on nastaje usled zablude. Mnoge nase korisnice vrse upgrade sa Decka 5.0 na Muza 1.0 sto je zapravo kardinalna greska jer je Decko 5.0 paket za zabavu, dok je Muz 1.0 operativni sistem i to projektovan tako da izvrsava sto manji broj aplikacija.
Pri tom mnogi programski fajlovi mogu se instalirati samo jednom godisnje, a i to je uslovljeno sa mnogo faktora posto Muz 1.0 ima veoma ogranicenu memoriju. Zato predlazemo da razmislite o kupovini novog softvera za poboljsanje performansi.
Kao naj efikasniji pokazao se Kuhinja njegove mame 18.8, Strpljenje 10.0, a ne treba zaboraviti ni Sexi rublje1.1. Kada se koriste zajedno ovi programi ce uciniti da Muz 1.0 razvije osobine kao sto su Opravke i pomoc u kuci 1.0, Najbolji prijatelj 7.6, Vecernji izlasci 1.2, Romantika 1.0, pa cak i Teretana 1.1.
Savetujemo da ni po koju cenu ne instalirate program Tasta 1.0 jer aplikacija daje smrtonosnu funkciju za Muza 1.0 uvlaceci ga u petlju u kojoj ce izvrsavati samo Pecanje 9.4, Lov 5.2 sve dok konacno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generisanje fajlova Pivski stomak 9.1 i Hrkanje XP koje je prakticno nemoguce izbrisati.